Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Ready for Valentine’s - op til 25% på udvalgt makeup & parfume >
Pris
Hudtype
Filter
Sorter
1 Produkter
-50%
140 kr Ord. pris 280 kr (-50%)

Cremorlabs innovative hudplejeserie er baseret på det berømte, patenterede termiske vand, de kalder for T.E.N., hvilket står for Thermal water therapy (termisk vandterapi), Eco-energy (øko-energi) and Natural nourishment (og naturlig næring). T.E.N. termisk vand indeholder en ualmindeligt høj koncentration af mineraler, som har en fugtgivende og helende virkning på huden.
Kilden vandet kommer fra ligger langt nede under jordskorpen, 1.100 m under havoverfladen, ved den lille by Geumjin i Gangwon-provinsen i Sydkorea.
Hemmeligheden bag det termiske vands egenskaber er dets sjældne sammensætning af mineraler i sin reneste form, som er resultatet af en naturlig rensningsprocess som har stået på i flere millioner år. Kliniske studier foretaget af flere af Koreas førende hudkliniker har bevist termisk vands evne til at lindre forskellige slags hudproblemer og fremme en sund hud.
Cremorlab er Sydkoreas første og indtil nu eneste termisk vand-baserede hudplejelinje og er resultatet af et forskningsprojekt, som drives af det fremstående forskningsinstitut The Catholic Medical Center of Korea og som i stor udstrækning finansieres af den koreanske stat.
Cremorlabs produkter er effektive og leverer synlige resultater ved regelmæssig brug, samtidig med at de er meget hudvenlige og egner sig også til mere sensitive hudtyper.