Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
It’s Christmas time – køb årets beautygaver i vores juleshop >

Pris
Hudtype
Konsistens
Filter
Sorter
2 Produkter
Last Chance
Gave
128 kr Vejl. pris 330 kr (-61%)
Last Chance
Gave
157 kr Vejl. pris 330 kr (-52%)
Frøer har tynd hud. Den er så blød og permeabel at den absorberer alt i dens omgivning. Som et resultat kan de ikke overleve i giftige omgivninger. Forskere studerer dem til og med for at overvåge forureningsniveauer. Vores hud er tykkere end frøers, men vi lever også i giftige omgivelser, fyldt med frie radikaler, tvivlsom luftkvalitet og Twitter-troll.

Selv den tykkeste hud behøver en hjælpende hånd. Når vi vasker vores ansigt er vores porer som mest åbne og permable, som en frø. Det her trin i din hudplejerutine er afgørende for hudens sunhed og resten af din skønhedsregim. Vi bruger bioaktive ingredienser som giver positive resultater - ikke noget giftigt, ikke noget irriterende. Det er hvad tyk og tynd hud behøver, når det behøves.

Vi guider huden på vejen mod sundhed med mærkbare og bevidste ingredienser, der instruerer dine hudceller i at gøre, det som hudceller skal gøre. Helhedsmetoder møder effektive ansigtsrense - vi holder rent i krop, sjæl og badeværelset. HoliShit, eller hvad?