Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Fall Deals - Byd efteråret velkommen med vores bedste tilbud lige nu >
Pris
Hudtype
Konsistens
Filter
Sorter
10 Produkter
Great Deal
Gave
339 kr Vejl. pris 481 kr (-30%)
Great Deal
Gave
Ny
349 kr Vejl. pris 472 kr (-26%)
Gave
239 kr Vejl. pris 252 kr
Gave
232 kr Vejl. pris 342 kr (-32%)
Gave
280 kr Vejl. pris 342 kr (-18%)
Gave
340 kr Vejl. pris 481 kr (-29%)
Gave
355 kr Vejl. pris 378 kr
Gave
Frøer har tynd hud. Den er så blød og permeabel at den absorberer alt i dens omgivning. Som et resultat kan de ikke overleve i giftige omgivninger. Forskere studerer dem til og med for at overvåge forureningsniveauer. Vores hud er tykkere end frøers, men vi lever også i giftige omgivelser, fyldt med frie radikaler, tvivlsom luftkvalitet og Twitter-troll.

Selv den tykkeste hud behøver en hjælpende hånd. Når vi vasker vores ansigt er vores porer som mest åbne og permable, som en frø. Det her trin i din hudplejerutine er afgørende for hudens sunhed og resten af din skønhedsregim. Vi bruger bioaktive ingredienser som giver positive resultater - ikke noget giftigt, ikke noget irriterende. Det er hvad tyk og tynd hud behøver, når det behøves.

Vi guider huden på vejen mod sundhed med mærkbare og bevidste ingredienser, der instruerer dine hudceller i at gøre, det som hudceller skal gøre. Helhedsmetoder møder effektive ansigtsrense - vi holder rent i krop, sjæl og badeværelset. HoliShit, eller hvad?