Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Curated Days: Få 10% rabat på dine beautyfavoritter med koden CURATED >

Pris
Hudtype
Filter
Sorter
1 Produkter
Last Chance
Grown Alchemist
213 kr Ord. pris 409 kr (-48%)

Grown Alchemist

Grown Alchemist er intelligent hudpleje bygget på en dyb forståelse for hudens fysiologi og kroppens biologi, selv helt nede på celleniveau. Dette australske mærke giver banebrydende ingredienser, såsom naturlige peptider til at fremme cellefornyelsen og hudens egen reparation. Du finder et bredt sortiment med hudpleje, hårpleje og kropsprodukter som passer til alle!

Om Grown Alchemist

De australske grundlæggere, brødrene Keston og Jeremy Muijs, deler en dyb passion for kraften ved naturlig og økologisk kemi og hudpleje. Efter at have arbejdet som produktudviklere for andre hudplejemærker, grundlagde brødrene Grown Alchemist, med ambitionen om kun at anvende sunde, videnskabeligt bevist ingredienser, som virker på celleniveau - inklusive neuropeptider, tetrapeptider, tocotrienoler og avancerede aktive fugtgivere.

Grown Alchemists produkter produceres i Australien og er certificeret iht. ACO (Australian Certified Organic) og er ikke testet på dyr. Forpakningerne er fremstillet af glas og hærdet, førsteklasses sukkerplastik, som er holdbart og som ikke folder. Produkterne er fri for parabener og i stedet anvendes der essentielle olier og frugtsyrer for en naturligt konserverende effekt.

Grown Alchemist 3-trinsprogram:

  1. Cleanse Science - Fjern urenheder og trætte hudceller for en lækrere og smidigere hud samt bedre resultater med de næste produkter, som påføres efterfølgende. Dette trin omfatter rengøring morgen og aften inklusive eye makeup remover. Dobbeltrengøring om aftenen. Eksfoliering og behandlende ansigtsmaske 1 - 2 gange/ugen samt toner som sidste trin, før applicering af serum og blødgøringsmidler.
  2. Detox Science - Huden bør afgiftes, inden flere aktive ingredienser appliceres, for at give det optimale resultat. Denne del af 3-trinsprocessen har fokus på at genskabe huden til dens oprindelige tilstand og vitalitet og omfatter kun et produkt, Detox Serum Antioxidant +3.
  3. Activate Science - I dette trin tilsættes de mere aktive age repair-ingredienser til at genskabe hudens elasticitet og glans. For det bedste resultat påbegyndes aktiveringsfasen i hver hudplejerutine altid med et serum og opfølges derefter af en Antioxidant Facial Oil. Sidst i processen appliceres et anbefalet blødgøringsmiddel.

Vores favoritter

Grown Alchemist tilbyder et stort sortiment med produkter til alle hudtyper. Her nedenfor lister vi nogle af vores favoritter, som du bare ikke må gå glip af!

Detox Serum. Et let serum til daglig brug og til alle hudtyper. Beskytter mod ydre stresspåvirkninger og afgifter huden fra luftforureninger samt UVA- og UVB-stråling. Huden for at fugtet følelse og mere glans.

Hand Wash Sweet Orange Cedarwood & Sage. En skånsom håndsæbe i gelform som fugter og giver næring til tørre hænder. Dufter frisk af appelsin, med træ- og urtenoter i bunden. Fås i 2 størrelser og følges ideelt set op med en af Grown Alchemists håndcremer.

Smoothing Hair Treatment. Et let leave-in-produkt som giver håret en glattere følelse uden kruset hår. Det modvirker flyvsk hår samtidigt med det beskytter og giver en fugtet og silkeblød følelse. Passer godt til normalt til tørt hår.