Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Skincare Days – Op til 25% på udvalgte beautymærker >
Pris
Filter
Sorter
1 Produkter
Last Chance
Gave
133 kr Ord. pris 262 kr (-49%)

Den svenske hudplejeekspert bringer dit bedste jeg frem i lyset

Sund og smuk hud kan øge både selvtillid og velvære. Hvem du end er og hvordan du ser ud. Morgenfrisk eller natugle. Business, romantik eller glamour. Perfekt makeup eller ingenting. Du vælger selv, hvad der er dit bedste, smukkeste og mest unikke jeg. Gilda Liljeblad vil gerne hjælpe dig med at få det op til overfladen.

Løsningen er avanceret hudpleje.
Det indebærer, at vi arbejder med høje koncentrationer af afprøvede ingredienser med videnskabeligt beviste effekter. Tanken er enkel. Men huden er kompleks. At skabe effektive hudplejeløsninger kræver præcist afbalancerede opskrifter, baseret på omfattende kundskab og aktive ingredienser af højeste kvalitet.

Gilda Liljeblad giver huden det den behøver, uden genveje og kompromisser, uanset hvad de seneste trends påstår. Vi skaber mærkbare resultater for dem, der tager hudpleje alvorligt.

Tre videnskabelige grunde til at vælge Gilda Liljeblad
Gilda Liljeblads opskrift på hudpleje, der virkelig virker, er primært baseret på tre videnskabelige søjler: AHA-syrer, A-vitamin og mikroindkapsling. To særligt aktive ingredienser og en unik teknologi, der holder alle ingredienser friske og maksimalt aktive hele vejen til din hud.

AHA-syrers hovedfunktioner er at binde fugt, eksfoliere og bidrage til cellefornyelse. A-vitaminets vigtigste rolle er at hjælpe din hud med at bevare sin ungdom og sundhed så længe som muligt. Takket være mikroindkapsling får du den bedst mulige effekt af Gilda Liljeblads hudplejeprodukter. Denne teknologisk avancerede løsning beskytter aktive ingredienser, såsom A- og E-vitamin og havtornolie, så deres foryngende og revitaliserende egenskaber bevares, indtil de påføres på huden.

Mennesket bag mærket
Gilda Liljeblad Koornstra begyndte at sælge sine egne hudplejeprodukter i 1988. På det tidspunkt havde hun allerede arbejdet med avanceret hudpleje i over ti år og vidste, hvor stor en forskel en sund og smuk hud gør for folks selvtillid og velvære.

Med sit eget hudplejekoncept ønskede hun at gøre det nemt for hver enkelt kunde at opbygge en effektiv og konsekvent hudplejerutine. Hun har udviklet enkle trin og nogle få virkelig effektive produkter, der kan hjælpe kunderne med at opnå en bedre hudtilstand. At hjælpe dem med at få deres bedste jeg frem.

Gennem årene har Gilda også drevet sine egne saloner og opbygget en respekteret uddannelse i Stockholm, Malmø og sin hjemby Göteborg. Siden starten i 1993 har Gilda School uddannet mange af landets bedste spa- og hudterapeuter. Du har sikkert mødt en af dem i en salon et sted i Sverige.

Slip dit smukkeste jeg løs med avanceret hudpleje fra Gilda Liljeblad, den svenske hudplejeekspert.