Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Fall Deals - Byd efteråret velkommen med vores bedste tilbud lige nu >
Pris
Filter
Sorter
2 Produkter
Nathalie Berzelius Stockholm
817 kr
-26%
Nathalie Berzelius Stockholm
99 kr Ord. pris 134 kr (-26%)
Nathalie Berzelius Stockholm er et luksuriøst, svensk makeup-mærke med inspiration fra den franske riviera. Tidløse skønheder som Ursula Andress og Sophia Loren er rollemodeller for mærket, og med sine produkter vil Nathalie hjælpe sine kunder med at fremhæve kombinationen af både naturlig skønhed og glamour.

Makeupartisten Nathalie Berzelius kaldes 'The Queen of Glow' og er kendt for at skabe makeup med fantastisk glow. Hon har længe været kendissernes favorit og har under 25 års tid skabt red carpet looks for tv-stjerner, verdenskendisser og topmodeller. Nathalies egne produkter findes nu endelig at købe! Hon har sat sine favoritprodukter sammen til et kit med makeup, der passer perfekt sammen og giver uendelige muligheder. Alle produkter er designet af Nathalie selv, i tæt samarbejde med nogle af verdens førende sminkeproducenter. Kombinationen af hendes ekspertise og producenternes erfaring gør, at samtlige produkter holder højest mulige kvalitet.

Første lancering består af The Riviera Kit, en gennemtænkt samling af produkter som indeholder alt sminke du behøver. Glimrende til hverdag og til festen - med The Riviera Kit kan du gøre alt fra hurtige hverdagslooks til glamourøse partylooks. Nathalie anvender produkterne dagligt, både på sig selv og på sine kunder.