Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Pre Summer Days - op til 25% på tusindvis af beautyprodukter >
Pris
Filter
Sorter
3 Produkter
274 kr Vejl. pris 422 kr (-35%)

Emma Hardie

Emma Hardie, som er stifter af mærket, er en velkendt hudterapeut, og anses som en af Storbritanniens ledende pionærer indenfor foryngrende hudplejeprodukter og naturlig lægning. Emmas unikke ansigtsteknik suppleres med et prisbelønnet hudplejesystem; en enkel, men effektiv kapselkollektion, der nu er vokset til et alsidigt sortiment med multifunktionelle dagligdagsprodukter. Produkterne er udformet for at passe alle hudtyper, og arbejder med hudens naturlige funktioner for at genfugte, give spændstighed og gøre huden mere klar. Emma Hardie er stolte over sine produkter, som alle er veganske, naturlige og helt cruelty-free!

Citat fra Emma Hardie:Min absolutte yndlingsingrediens er moringa seed som kommer fra Moringa-træet. Moringa-træet er muligvis det mest ekstraordinære træ på planeten. Det kaldes »træet som aldrig dør« og »mirakeltræet«. Hver eneste del af moringa-træet kan gavne vores sundhed, velbefinnende og hud.

Prøv Emma Hardies hudpleje med Moringa:

Moringa Cleansing Balm with Dual Action Cleansing Cloth - En rensende, botanisk rensebalm som fjerner alle spor af makeup, og som renser porerne på dybet med balancerende og fugtgivende egenskaber til alle hudtyper. Indeholder Moringa Seed Extract, Wild Sea Fennel og E-vitamin for at balancere, rense og minimere udseendet af porer og æteriske olier af Orange, Neroli, Mandarin, Jasmine og Rose for at foryngre og genfugte huden.

Purifying Pink Clay Detox Mask - En rig, rensende og afgiftende lermaske for at ryse på dybet, balancere huden, forfine porer, eksfoliere og fjerne forureninger fra huden. Pink Clay forbedrer også hudens naturlige fugtniveauer. Defensil 2% teknologi bruges på klinisk niveau for at øjeblikkeligt mindske rødme, inflammation og for at skabe en jævn hud. Moringa Seed Oil er rig på vitamin C og E-vitamin giver antioxidant- og miljøbeskyttelse.

Moringa Light Cleansing Gel - En let rensegel for at rense, gendanne og balancere huden, samtidigt som man fjerner forureninger og beskytter huden mod miljøskader. Moringa og Sweet Almind Oil giver huden næring, mens Omega 6 og E-vitamin fra Grapeseed Oil og essentielle fedtsyrer genfugter, udglatter og opbløder huden.