Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Lige nu: Benyt lejligheden til at gøre et kup blandt vores Summer Deals >

Pris
Filter
Sorter
5 Produkter
MÁDARA
kr
Last Chance
76 kr Ord. pris 189 kr (-60%)
Last Chance
56 kr Vejl. pris 279 kr (-80%)

Det lettiske organiske hudplejemærke Mádara blev grundlagt i 2006 af fire unge kvinder og har siden vokset sig fra at være en drøm til, at blive et etableret kendt økologisk hudplejemærke. Produkterne er baseret på videnskabeligt beviste formler specielt formuleret i laboratoriet i Mádara Cosmetics. Mádara produkter er baseret på naturlige ingredienser, såsom blomster og urter, som alle er blevet høstet i de nordiske lande.

Siden begyndelsen har Mádara fokuseret på at fremstille produkter med videnskabeligt bevist effekt, bæredygtig anvendelse med lokale naturlige råvarer samt en miljøvenlig og genanvendelig emballage. Produkterne er certificeret af ECOCERT, som understøttes af videnskabelig forskning. ECOCERT er det største certificeringsorgan i Europa og USA, og inspektioner udføres i over 80 lande, hvor der kontrolleres indhold, råmaterialer, produktion og emballage.

I Mádara's sortiment finder du et stort udvalg af produkter til både ansigt og krop. Produkterne passer både til kvinder og mænd.