Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Bangerhead Christmas countdown – tjek dagens tilbud nu >
Pris
Hudtype
Filter
Sorter
11 Produkter
Great Deal
259 kr Vejl. pris 338 kr (-23%)
425 kr Vejl. pris 426 kr
Ny
475 kr Vejl. pris 480 kr
Ny
339 kr Vejl. pris 340 kr
Bagliora
339 kr Vejl. pris 340 kr
Ny
545 kr Vejl. pris 550 kr

BAGLIORA Advanced Skin Nutrition kombinerer den seneste hudplejeteknologi med næringsstoffer såsom antioxidanter, omega fedtsyrer, prebiotika og vitaminer. Ren næring for ansigtet med aktive ingredienser. Vi kalder det Skin Nutrition.

BAGLIORA Advanced Skin Nutrition er et nystartet svensk hudplejemærke med fokus på Clean Beauty som står for effektiv hudpleje med nøje udvalgte ingredienser uden unødvendige tilsætningsstoffer. Alle Baglioras produkter er baseret på hudelskende næringsstoffer, som er almindelige indenfor anti-inflammatorisk kost som beskytter, balancerer og styrker huden.

Eksempler på det er ekstrakt fra artiskok, chia, avocado og vandmelonfrøolie, ingefær og havreekstrakt. I kombination med denne næringsfyldte base indgår nogle af markedets mest effektive ingredienser såsom hyaluronsyre, niacinamid, NG Komuchka, prebiotika og peptider såsom Tripeptide-5 og Matrixyl Morphomics.

Samtlige produkter i serien er produceret i sverige, 100% veganske, cruelty-free og dermatologisk testet samt kommer i holdebare, premium glasflasker.