Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Pris
Hudtype
Filter
Sorter
7 Produkter
Great Deal
319 kr Vejl. pris 417 kr (-24%)
Great Deal
371 kr Vejl. pris 487 kr (-24%)
Great Deal
424 kr Vejl. pris 557 kr (-24%)
Great Deal
334 kr Vejl. pris 438 kr (-24%)
274 kr Vejl. pris 347 kr (-21%)

BAGLIORA Advanced Skin Nutrition kombinerer den seneste hudplejeteknologi med næringsstoffer såsom antioxidanter, omega fedtsyrer, prebiotika og vitaminer. Ren næring for ansigtet med aktive ingredienser. Vi kalder det Skin Nutrition.

BAGLIORA Advanced Skin Nutrition er et nystartet svensk hudplejemærke med fokus på Clean Beauty som står for effektiv hudpleje med nøje udvalgte ingredienser uden unødvendige tilsætningsstoffer. Alle Baglioras produkter er baseret på hudelskende næringsstoffer, som er almindelige indenfor anti-inflammatorisk kost som beskytter, balancerer og styrker huden.

Eksempler på det er ekstrakt fra artiskok, chia, avocado og vandmelonfrøolie, ingefær og havreekstrakt. I kombination med denne næringsfyldte base indgår nogle af markedets mest effektive ingredienser såsom hyaluronsyre, niacinamid, NG Komuchka, prebiotika og peptider såsom Tripeptide-5 og Matrixyl Morphomics.

Samtlige produkter i serien er produceret i sverige, 100% veganske, cruelty-free og dermatologisk testet samt kommer i holdebare, premium glasflasker.