Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Curated Days: Få 10% rabat på dine beautyfavoritter med koden CURATED >

Pris
Hudtype
Filter
Sorter
10 Produkter
455 kr Vejl. pris 480 kr
Great Deal
249 kr Vejl. pris 316 kr (-21%)
Bagliora
339 kr Vejl. pris 340 kr
525 kr Vejl. pris 550 kr

BAGLIORA Advanced Skin Nutrition kombinerer den seneste hudplejeteknologi med næringsstoffer såsom antioxidanter, omega fedtsyrer, prebiotika og vitaminer. Ren næring for ansigtet med aktive ingredienser. Vi kalder det Skin Nutrition.

BAGLIORA Advanced Skin Nutrition er et nystartet svensk hudplejemærke med fokus på Clean Beauty som står for effektiv hudpleje med nøje udvalgte ingredienser uden unødvendige tilsætningsstoffer. Alle Baglioras produkter er baseret på hudelskende næringsstoffer, som er almindelige indenfor anti-inflammatorisk kost som beskytter, balancerer og styrker huden.

Eksempler på det er ekstrakt fra artiskok, chia, avocado og vandmelonfrøolie, ingefær og havreekstrakt. I kombination med denne næringsfyldte base indgår nogle af markedets mest effektive ingredienser såsom hyaluronsyre, niacinamid, NG Komuchka, prebiotika og peptider såsom Tripeptide-5 og Matrixyl Morphomics.

Samtlige produkter i serien er produceret i sverige, 100% veganske, cruelty-free og dermatologisk testet samt kommer i holdebare, premium glasflasker.