Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Netop nu: Op til 25% på makeup >
Great Deal
Ny

Rabanne Rabanne Fame Intense EdP (50 ml)

Køb nu!

Gratis rådgivning - kontakt vores eksperter >

Fri fragt over 399 kr Autoriseret forhandler

Mærket "Great Deal" betyder, at du som kunde kan være sikker på at få en fair pris. Great Deal er nøje udvalgte produkter, som vi løbende sammenligner med autoriserede forhandlere for at kunne tilbyde de mest attraktive priser.

Phantom Intense fra Rabanne indkapsler den spændingsfyldte atmosfære, som opstår når tusmørket lægger sig over de parisiske gader. I takt med at dag bliver til nat, afsløres denne kraftfulde videreudvikling af Phantom Parfum. Duften består af luksuriøse ingredienser, der løfter Rabannes maskuline duftunivers til nye højder. Denne friske Eau de Parfum Intense fejrer en modig og dristig tilgang til den spændende rejse, som venter forude. 

EN LUKSURIØS DUFT
Den maskuline herreduft fra Rabanne har en moderne duftkomposition med energisk lavendel, frossen appelsinblomst og sensuel vanilje. I samme duftunivers som Phantom Parfum, introduceres her en enestående og raffineret duftsignatur. Med Phantom Intense præsenterer Rabanne en frisk og energisk duft til mænd.

EN UNIK FLASKE
Det unikke farvespil er inspireret af tusmørke, der forekommer lige efter solnedgang. De blålige nuancer forvandles gradvist til sort, ligesom en dramatisk nattehimmel. Flakonens sorte farve er en tidløs reference til nye og uventede oplevelser, som opstår i takt med at dag bliver til nat. Den blanke finish skaber et maskulint udtryk, der fortæller historien om at bryde med konventioner og gå sine egne veje. Den ikoniske robot viderefører den tydelige signatur i Phantom-kollektionens udtryk.

Vælg Phantom Intense for at oplevelse Rabannes exceptionelle manifestation af moderne maskulinitet og nyd en ekstraordinær herreduft, som er perfekt til dig selv eller én du holder af. Ingredienserne er veganske, bæredygtige og 90 % af naturlig oprindelse i denne Rabanne parfume. Phantom Intense 150 ML er genopfyldelig. Refill sælges separat.

Topnoter: Frossen Appelsinblomst, Citron og Kardemommeolie
Hjertenoter: Lavendelolie, Salvie og Rom Absolut
Basenoter: Vaniljebønner, Cedertræ og Mos

SÅDAN ANVENDES DEN: Spray på ønskede pulspunkter såsom håndled, hals, albueled og knæhaser for at nyde en langvarig duftoplevelse.

PRODUKTSPECIFIKATIONER: 
Eau de Parfum kan bruges dagligt 
Indeholder 12-20% duftkoncentrater 
Producerer et defineret og længerevarende duftspor 

TIP: Duften forstærkes og forlænges, hvis et eller flere produkter fra samme linje tilsættes. Det kan være en bodylotion eller en deodorantspray, der anvendes generøst på kroppen efter påføring af Eau de Parfum.
Læs mereLæs mindre
Størrelse: 50 ml
Information
Brug
Ingredienser
Artnr: B089591
Fra vores Magazine
Andre købte også
Great Deal
50ml 30ml
402 kr Vejl. pris 550 kr (-27%)
Gave
NYX Professional Makeup
68 kr Vejl. pris 90 kr (-24%)
Great Deal
Gave
Selling fast
NYX Professional Makeup
67 kr Vejl. pris 103 kr (-35%)
Gave
NYX Professional Makeup
83 kr Vejl. pris 109 kr (-24%)
Luk