Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Lige nu: Benyt lejligheden til at gøre et kup blandt vores Summer Deals >

Hello there, happy to see you!

Vi ved godt at skønhedsverdenen sommetider kan være lidt af en jungle og med hundredtusindvis af produkter derude er det let at fare vild. Vi synes ikke at det skal være besværligt at unde sig selv nogle udvalgte skønhedsprodukter. I vores brede sortiment finder du alt, hvad du kan forestille dig at få brug for, og hvis du nogensinde føler at du farer vild, er vores dedikerede skønhedseksperter ved din side for at guide dig gennem skønhedsjunglen. Det eneste du behøver at gøre er at klikke dine favoritter hjem, når det passer dig. Vi har åbent døgnet rundt, hver dag, hele året!

Curated by beauty experts

Bangerhead blev grundlagt i 2008 og har i løbet af årene udviklet sig fra at være en online-butik med fokus på hårpleje til i dag at være et skønhedsunivers, som dækker alt fra hårpleje til hudpleje, makeup, dufte og stylingværktøj. Vi har haft mange fordele ved at arbejde sammen med nogle af branchens allerstørste talenter og har kunnet følge branchens udvikling fra første parket. Med denne viden guider vi dig hen til de bedste nye produkter og de klassikere, du helt enkelt ikke kan leve uden!

Your Beauty BFF

Vi elsker vores kunder og vil gerne, at det kan mærkes. Som kunde hos os får du en række unikke fordele og tilbud! Vær sikker på ikke at gå glip af noget og opret en kundekonto nu, hvis du ikke allerede har en!

Keeping you updated

Vores Magazine er en portal for alle os beauty-junkies! Her samler vi alt det, som inspirerer os og fortæller om det seneste nye indenfor branchen! Vores Beauty Editors har flere års erfaring fra branchen og deler alle deres bedste beauty tips. Desuden kan du følge med os bag kulisserne og se hvad der sker i skønhedsverdenen. Hold dig opdateret og læs det seneste nye i vores Magasin og abonner på vores nyhedsbrev!

Get in touch

Vi brænder for det, vi laver og arbejder konstant på at forbedre vort koncept! Vores kunder er vores mest værdifulde skat og vi gør derfor alt hvad vi kan for at imødekomme lige netop dine ønsker. Vores skønhedseksperter er der for dig og svarer på alle dine skønhedsspørgsmål alle hverdage mellem 10-17, så tøv ikke med at kontakte os via vores kontaktformular eller via hej@bangerhead.dk

Bangerhead AB
Org. nr 556744-5316 - SE-nummer: 13084718
Katarinavägen 20
116 45 Stockholm