Tre virale skønhedstrends fra TikTok op til sommeren 2022
TikTok og Instagram er fuld af nye beautytrends og hacks. Vi har testet tre af de hotteste virale trends lige nu. Vil du have hvidere tænder, have flot festival-makeup på eller en mere holdbar contouring? Læs mere lidt længere nede.Hvidere tænder med lilla pigment.

Silver-shampoo er et must for alle blondiner, men det lilla pigment kan bruges til flere ting. Nu bliver der talt om silver-shampoo til tænderne, selvom ja; det er selvfølgelig ikke shampoo. Vi ser flere og flere, som tester og vurderer HiSmiles V34 Colour Corrector på Tiktok med dens farvekorrigerende egenskaber, der skjuler gule pletter på tænderne og lyser dit smil op. De fleste, vi har set teste den, har brugt produktet separat, men det kan også bruges efter tandblegning til at bevare den ønskede nuance på tænderne – ligesom en silver-shampoo. De resultater, vi har set på sociale medier, har været rigtig fine, og tænderne ser meget lysere ud efter brug. Kunne dette være vores nye go-to for et hvidere og lysere smil uden overdrevet slid?Clean girl møder grafisk eyeliner

Clean Girl-trenden har taget makeup-verdenen med storm! Selvom mange er blevet inspireret af et enklere makeup-frit look, ser vi også, at kreative trends implementeres i denne stilfulde basisrutine. Grafiske eyeliners med inspiration fra hitserien Euphoria, er den hotteste trend. Vi ser alt fra vovede, markerede sorte eyeliners til skønne farver i forårets tema i kreative formater. Se billeder fra festivalen Coachella for mere inspiration. Det bedste er, at det ser relativt nemt ud at skabe denne type look, da det er grafisk og kreativt, og derfor ikke behøver at være perfekt! Skønt!

De grafiske eyeliners, vi ser brugt, er ofte lavet af en eyeliner-pensel dyppet i micellært vand, hvilket gør, at den øjenskygge, du bruger, forvandles til en cremet og næsten flydende formel. Det er helt klart et look, vi kommer til at satse på i sommeren 2022!Contouring med selvbruner

Contouring var trendernes trend i lang tid og noget, næsten alle havde i deres makeup-rutine, selvom det var tidskrævende. Men nu deles et nyt hack, som gør din contouring både nemmere og mere holdbar. Hvordan? Ved at anvende bruncreme til at markere kindben, kæbelinje, næse og pande. Brug en bruncreme i mousse-format og arbejd produktet ind ved hjælp af en makeup-børste omkring de punkter, du ønsker at definere. Lad det sidde natten over, og vask det af om morgenen. Voilà – et ægte solkysset look!

Vores egen selvbruner-ekspert Isabelle har testet dette hack og er imponeret: ”Jeg kom selvbruner på pande, kæbelinje, kindben og lidt på næsen. Ikke som contouring, men mere for et solkysset look. Det var utrolig enkelt og nemt at bruge produktet med børste, og jeg var virkelig glad for slutresultatet. Jeg følte mig frisk og solkysset i flere dage efter. Jeg er virkelig tilfreds!"
Gave
NYX Professional Makeup
83 kr Vejl. pris 86 kr
Gave
307 kr Vejl. pris 384 kr (-20%)
Great Deal
120ml 240ml
184 kr Vejl. pris 230 kr (-20%)

Produkter fra artiklen