Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Great Deal

Hismile Hismile V34 Colour Corrector (30ml)

219 kr
219 kr Vejl. pris 
Køb nu!
Fri fragt over 399 kr Autoriseret forhandler

Hold øje med "Great Deal"-mærket på Bangerhead. Mærket betyder, at du som kunde kan være sikker på at få en fair pris. Great Deal er nøje udvalgte produkter, som vi løbende sammenligner med autoriserede forhandlere for at kunne tilbyde de mest attraktive priser. Priserne, og hvilke produkter der er inkluderet opdateres løbende, og er ikke inkluderet i kampagner.

Har du hørt om silver-shampoo? Du har sikkert ikke testet det på dine tænder!
V34 Colour Corrector er en ny måde at lysne dit smil ved hjælp af farvekorrektions-teknologi. Brug V34 efter en blegningsbehandling, dagligt eller før en begivenhed for at få et blegnings-løft. Ved at afbalancere de forskellige nuancer på dine tænder skjuler V34 gule pletter og forbedrer lysstyrken. Farven lilla er det modsatte af gul og er derfor dens komplementærfarve. Dette vandopløselige lilla farvestof påføres på dine tænder for at neutralisere eventuelle gule undertoner og fjerne dem, hvilket resulterer i en tydeligt lysere nuance af hvid.
Læs mereLæs mindre
Volume: 30 ml
Information
Brug
Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, ,Phenoxyethanol, Sucralose, Tetrasodium Pyrophosphate, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.
Ingredienser
Artnr: B075785
Kategorier : Kropspleje > Mundhygiejne
Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1

Dette produkt har ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse
Andre købte også
258 kr
Luk