Sådan skaber du sommerens trendfrisurer med Styling By Bangerhead
2022-05-27
Gå sommeren i møde med en ny frisure! Sommerens trendfrisurer kræver ikke en tur til frisøren, du kan nemt skabe looket ved hjælp af de rigtige stylingprodukter fra By Bangerhead. Se vores nye stylingvoks, hypede tørshampoo og plejende leave-in-creme, der ordner frisuren på ingen tid.Backslicken er tilbage

Fra varme sommerdage til elegante fester - der er mange lejligheder, hvor den trendy backslick føles helt rigtig! Så hvordan får du looket? Det er nemmere, end du tror. Hvis du har naturligt krøllet hår, kan du starte med at glatte dit hår for at få et så lige resultat som muligt. Børst derefter håret igennem med en stor børste, vi elsker Shine Enhancing Boar Bristle og Nylon Brush som efterlader håret superglat. Kæm den nye stylingvoks Shape Shifter Styling Paste ind i hele håret for at få form på frisuren og flyvske babyhår i én omgang. Børst håret tilbage og hav det løst, eller bind det op i en glat knude eller hestehale. Afslut med High Ambitions Dry Texturizing Spray.
Fletninger i alle former

Catwalken var fuld af fletninger af enhver art, da modehusene fremførte deres kollektioner for sommeren 2022. Vælg et bohemisk flettet look til Sankt Hans eller tag på festival med tynde, små fletninger i håret à la 00'erne. Hemmeligheden bag en holdbar flettefrisure? Tørshampoo! Vores store bestseller Fresh Me Up Dry Shampoo giver tekstur til håret uden at efterlade hvide mærker i håret. Spray i en afstand på cirka 30 centimeter, vent et par sekunder, og red derefter håret igennem. Gå i gang med at flette! Tilfreds med dit look? Sæt stilen med High Ambitions Dry Texturizing Spray.
Få vilde krøller

Vi ser tilbage på det uregerlige krøllede retrohår. Inspireret af Sarah Jessica Parker og Mariah Carey i 90'erne. Uanset om du er velsignet med naturlige krøller eller må tage et par omgange med krøllejernet, så har vi tricket til at få en krøllet frisure uden krus og fimrehår. Damage Control Heat Protecting Leave In Cream er perfekt at bruge til at tæmme både naturlige krøller og beskytte dit hår mod varmeskader. Brug til sidst den nye stylingvoks Shapeshifter Styling Paste i håret for at holde krøllerne bedre sammen og for at få et mere holdbart look.
-50%
Gave
87 kr Ord. pris 174 kr (-50%)
-49%
Gave
Ny
35 kr Ord. pris 69 kr (-49%)
-49%
Gave
35 kr Ord. pris 69 kr (-49%)
-49%
Gave
35 kr Ord. pris 69 kr (-49%)
-49%
Gave
28 kr Ord. pris 55 kr (-49%)
1

Produkter fra artiklen