Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Netop nu: Op til 25% rabat på hudpleje – husk at fylde op med dine favoritter>
Great Deal
Selling fast

By Bangerhead By Bangerhead Damage Control Heat Protecting Leave In Cream (100 ml)

66 kr
66 kr Vejl. pris 
Fri fragt over 399 kr Autoriseret forhandler

Mærket "Great Deal" betyder, at du som kunde kan være sikker på at få en fair pris. Great Deal er nøje udvalgte produkter, som vi løbende sammenligner med autoriserede forhandlere for at kunne tilbyde de mest attraktive priser.

En krusbekæmpende superhelt, der arbejder på dobbeltskift for at beskytte og redde dit hår fra superskurke som varmeskader (op til 220 °C), livløshed og tørhed. Den blødgørende og beskyttende creme er formuleret med hvedeprotein og hjælper med at reparere, styrke og nære håret for at give et sundere, gladere og mere skinnende hår som resultat.

100% vegansk og fremstillet i Sverige

Læs mereLæs mindre
Produktserie: By Bangerhead Favourites
Størrelse: 100ml
Information
Påfør produktet i håndklædetørt hår inden brug af varmeredskaber.
Brug
Notera att ingredienslistan kan ha ändrats. Vid allergi och/eller överkänslighet, kontakta kundtjänst innan köp. Aqua, Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Hydrolyzed Wheat Protein, Isododecane, Sodium Methoxy PEG-16 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Triethanolamine, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Parfum.
Ingredienser
Artnr: B072495
Mere fra By Bangerhead
Til By Bangerhead
By Bangerhead
66 kr
132 kr
Andre købte også
Selling fast
Selling fast
Luk