K-Beauty fra By Wishtrend – så gode er bestsellerne
2022-06-15
Til alle fans af K-Beauty! Nu er det populære brand By Wishtrend landet hos Bangerhead. Det anerkendte koreanske hudplejemærke er kendt for sine effektive produkter, som giver synlige resultater, samtidig med at de er skånsomme mod huden. Lad os sammen se nærmere på nogle af bestsellerne!Mandelic Acid 5% Skin Prep Water

Denne blide, eksfolierende formel kan anvendes dagligt til at genfugte huden og fjerne døde hudceller. Produktet er også velegnet til dig, der har en sensitiv og tør hud. Det hjælper med at gøre hudtonen mere ensartet og reducere akne og urenheder. Formlen er boostet med mandelsyre, som er en ekstra mild AHA-syre – men den er stadig super effektiv!
Pure Vitamin C21.5% Advanced Serum

Et C-vitamin serum, som leverer varen? Her får du det helt store vitaminkick! Med en høj koncentration på 21,5% rent C-vitamin virker serummet effektivt til at udglatte hudtonen og reducere pigmenteringer. Du får en absolut uforlignelig glød, hver gang du bruger produktet! Sensitiv hud? Serummet bør passe til alle hudtyper, men test først produktet på et mindre område for en sikkerheds skyld.
Acid-Duo Hibiscus 63 Cream

Som en krukke lyserød fnug! Det er svært at modstå denne lækre ansigtscreme med den vidunderlige farve og gelkonsistens. Den let eksfolierende natcreme indeholder både LHA- og PHA-syre, der på en blid måde udglatter din hud, uden at irritere. Den lette konsistens er ideel til alle hudtyper, ikke mindst til dig med en fedtet eller kombineret hud. Huden føles genfugtet og får en skøn glød.
Gave
Ny
Gave
Ny
246 kr
Gave
Ny

Produkter fra artiklen