Den ultimative guide til antioxidanter i hudpleje
Du har sikkert hørt tale om antioxidanter i hudpleje? Men hvad gør antioxidanter egentlig? Og hvad er de der frie radikaler? Det skal vi finde ud af. Hæng på!

Antioxidanter er en gruppe stoffer som forhindrer skadelig effekt fra en anden gruppe af stoffer: frie radikaler. Solys, tobakrøg, stress og luftforureninger kan lede til en øgning af frie radikaler, hvilket i sin tid kan lede til ældende i fortid. Frie radikaler kan tørre huden ud og gøre den mindre fast, med flere rynker og fine linjer som effekt. Det er her antioxidanterne kommer ind i billedet, for de forhindrer frie radikaler fra at skade hudcellerne. Som naturens egen magi!

Ved at tilføre antioxidanter i din hudpleje kan du forhindre aldring i fortid. Nogle af de mest velkendte antioxidanter er C-vitamin, E-vitamin og grønt te. Lad os tage et kig på syv antioxidantrige favoritter!Multifunktionelle helte

Allies of Skin er et nyt, hypet mærke hos os, hvor fokus ligger på multifunktionel og smart hudpleje – fyldt med kraftfulde antioxidanter! Resultatet kommer hurtigt og effektivt uden anstrængning.

Multi Hyaluronic Antioxidant Hydration Serum er boostet med kraftfulde antioxidanter som resveratrol for at give huden et mere fast og friskt udseende. Ekstrakt fra jordbær beskytter hudens fugtbalance.

Peptides & Antioxidants Firming Daily Treatment er en kraftfuld behandling som kan bruges som en dagcreme. Ikke mindre end ni (!) antioxidanter tager kampen op mod ujævnheder, store porer og rynker, for at styrke huden og give en fornyet glød.

20% Vitamin C Brighten + Firm Serum er næste generations C-vitamin-serum som beskytter mod eksterne belastninger, samtidigt som det giver en mere klar hud med strålende glow.Hyldede K-beautyfavoritter

Dr. Ceuracle er også et nyt mærke hos os. Her har vi K-beauty i verdensklasse! Med fokus på resultater og selvfølgelig krydret med hudvenlige antioxidanter.

Jeju Matcha Clay Mask er en dejlig lermaske, der er fyldt med antioxidantrig matcha. Med ingredienser som aminosyrer, betain og kaolinler hjæper den med at gøre porerne mindre synlige samt rene, og genopliver træt hud. Din hud kommer til at føles vidunderlige blød og glat efter brug!

Bedstsælgeren Royal Vita Propolis 33 Ampoule er et glødskabende serum som giver næring og glow til træt og kedelig hud. Blandt de antioxidantrige ingredienser findes havtornekstrakt som genopliver og lyser pigmentpletter op. Panthenol skaber en barriere som forhindrer fugttab, samtidigt som huden beskyttes fra ydre oxidative skader. Psst! Lige nu får du dette serum på købet når du handler Dr. Ceuracle for mindst 399 kr!Kraftfulde C-vitaminserum

SkinCeuticals er et af verdens fremste hudplejemærker når det handler om at levere avanceret hudpleje med synlige resultater. Deres antioxidanter er videnskabeligt bevist at give høj daglig beskyttelse og fremme hudens naturlige reperationsprocesser under natten.

Kultproduktet C E Ferulic Antioxidant Serum har modtaget utallige lovord siden lanceringen i 2005, og er et af deres mest ikoniske produkter. Det er dog ikke det eneste C-vitaminserum i serien. Phloretin CF Antioxidant Serum tilbyder også kraftfuld antioxidantbeskyttelse med en unik række af fordele. Begge er boostet med L-askorbinsyrem som er den reneste form av C-vitamin og ferulinsyre der forekommer naturligt i planter, för at beskytte mod frie radikaler. Phloretin CF indeholder også den naturlige antioxidant phloretin som forbedrer hudens tekstur og hudtone samt forebygger og modvirker solskader.

Så hvad skal du vælge? Med C E Ferulic kan du forvente dig de typiske fordele fra et C-vitaminserum med reducering af fine linjer og mørke pletter. Det passar perfekt for at give ny glow til tør og følsom hud. Om du i stedet har fedtet eller kombineret hud er Phloretin CF et glimrende valg.
Gave
Skinceuticals
1 252 kr
Gave
Ny
179 kr
Gave
Skinceuticals
1 252 kr

Produkter fra artikkel