Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()

Cleanse & Tone

Prevent

Correct

Protect

Pris
Hudtype
Fordele
Produktserie
Filter
Sorter
42 Produkter
Skinceuticals
1 175 kr Vejl. pris 1 205 kr
449 kr Vejl. pris 450 kr
Skinceuticals
700 kr
725 kr Vejl. pris 750 kr
532 kr
1
Skinceuticals
725 kr Vejl. pris 742 kr
295 kr
Great Deal
1 149 kr Vejl. pris 1 366 kr (-16%)
Skinceuticals
736 kr
Skinceuticals
546 kr
755 kr Vejl. pris 778 kr
295 kr
1
532 kr
Skinceuticals
1 175 kr Vejl. pris 1 205 kr
Skinceuticals
1 175 kr Vejl. pris 1 205 kr
1 069 kr Vejl. pris 1 100 kr
Skinceuticals
489 kr Vejl. pris 512 kr
Skinceuticals
504 kr
Skinceuticals
285 kr Vejl. pris 295 kr
Skinceuticals
Midlertidigt udsolgt
725 kr Vejl. pris 756 kr
Vis mere

Hudplejemærket SkinCeuticals blev lanceret i 1997 i USA som et resultat af Dr. Sheldon Pinnells, Duke Universatiy, revolutionerende forskning om antioxidanter. Allerede i 1989 opdagede Dr. Pinnell hvordan det er muligt at stabilisere ren C-vitamin, en opdagelse som udnyttes i SkinCeuticals produkter.

Karakteristisk for SkinCeuticals produkter er det meget effektive formuleringer som let trænger ind i huden, samt de rene, aktive og klinisk dokumenterede ingrediensers høje biotilgængelighed. Formuleringerne bygger på sammensætninger af forskellige antioxidanter, hvilket skaper stort potentiale for aktivt virkende produkter indenfor området avanceret hudpleje.

SkinCeuticals har siden starten været avset professionelle udøvere indenfor den medicinske verden, og produkterne bruges og anbefales i dag af dermatologer, plastikkiruger og andre hudpleje eksperter verden over. Alle produkter er udviklet for daglig hudpleje derhjemme og som supplement i æstetiske behandlinger.

SkinCeuticals stræber efter kontinuerligt at fortsætte med at udvikle avanceret hudpleje baseret på videnskabelig forskning. Mærket er en del af et forskernetværk indenfor celle- og molekylærbiologi, kemi, biofysik og andre videnskabelige områder med det fælles mål, at øge vores forståelse for hudens forskellige processer: genetisk ældende, fotoældende og andre mere individuelle tilstande.At skabe synlige resultater betyder ikke bare at genskabe ungdommelig glød, men også at korrigere og forbedre hudens tilstand og bevare, og forbedre dens sundhed. Et effektivt hudplejeprogram bør derfor indeholde tre grundlæggende opgaver:

Forebygge:SkinCeuticals antioxidanter er videnskabeligt dokumenterede for sine evner til at give avanceret daglig beskyttelse og fremme hudens naturlige reperationsprocesser om natten.

Korrigere: SkinCeuticals korrigerende produkter bygger på styrkende og eksfolierende ingredienser, der bidrager til at genskabe en sundere og mere ungdommelig hud. SkinCeuticals omfatter i dag avancerede, antioxidant-baserede, effektive og meget rene produkter til ansigtet. Der findes også specielle produkter til brug efter laserbehandlinger.

Beskyttelse: SkinCeuticals avancerede solbeskyttelsesprodukter udgør effektiv første forsvar mod UV-stråling.


Svært at finde den rette?
Vores autoriserede hudterapeuter står klar til at finde det rette SkinCeutical produkt til dig.