Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Netop nu: Op til 25% på makeup >
Great Deal

Clinisoothe Clinisoothe Skin Purifier (100 ml)

Køb nu!

Gratis rådgivning - kontakt vores eksperter >

Fri fragt over 399 kr Autoriseret forhandler

Mærket "Great Deal" betyder, at du som kunde kan være sikker på at få en fair pris. Great Deal er nøje udvalgte produkter, som vi løbende sammenligner med autoriserede forhandlere for at kunne tilbyde de mest attraktive priser.

Clinisoothe er en meget effektiv toner, som hjælper til med at opholde balancen i huden. Clinisoothe er baseret på hypoklorsyre, som er kendt for sine gode hudbalancerende egenskaber. Clinisoothe har en hudneutral pH og er egnet til alle hudtyper. Indeholder ikke alkohol. Produktet anvendes som en toner efter rens for at modvirke irritation og for at berolige og beskytte. Anvendes ved eksempelvis almen sensitivitet, ved brug af udtørrende lægemiddel, efter æstetiske behandlinger og barbering samt ved acnetilbøjelig hud. Hypoklorsyre er ikke-irriterende, svier ikke og er antimikrobiel og uskadelig for mennesker og miljø.

Læs mereLæs mindre
Størrelse: 100 ml
Information

Clinisoothe sprayes nemt på områder, hvor det ønskes at opnå mindre sensitivitet, rødme, acne eller forbedret restitution af huden efter behandlinger som f.eks. kemisk peeling, microneedling, mindre kirurgi eller lægemiddelbehandling. Kan anvendes i ansigtet eller på kroppen (f.eks. ryg med tendens til acne). Sprayes på området op til 3 gange dagligt. Lad tørre inden påføring af efterfølgende hudpleje.

Brug
Water (Aqua), Phosphoric Acid, Sodium Hypochlorite
Ingredienser
Artnr: B090420
Fra vores Magazine
Andre købte også
Great Deal
Selling fast
175 kr Vejl. pris 235 kr (-26%)
Great Deal
Selling fast
Anastasia Beverly Hills
153 kr Vejl. pris 235 kr (-35%)
Great Deal
Selling fast
205 kr Vejl. pris 309 kr (-34%)
Great Deal
250ml 500ml
Dermalogica
125 kr
80 kr Vejl. pris 106 kr (-25%)
Maria Nila
104 kr Vejl. pris 105 kr
Luk