Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Netop nu: Op til 25% rabat på hudpleje – husk at fylde op med dine favoritter>
Great Deal

Burberry Burberry Goddess EdP (30 ml)

Køb nu!

Gratis rådgivning - kontakt vores eksperter >

Fri fragt over 399 kr Autoriseret forhandler

Mærket "Great Deal" betyder, at du som kunde kan være sikker på at få en fair pris. Great Deal er nøje udvalgte produkter, som vi løbende sammenligner med autoriserede forhandlere for at kunne tilbyde de mest attraktive priser.

Din indre styrke. Burberry Goddess fortæller en historie om at opdage sig selv. Den nye kampagne følger Emma Mackey og en flok løvinder. Emma udstråler selvtillid, styrke og venlighed og er indbegrebet af ånden i Burberry Goddess Eau de Parfum. Burberry Goddess Eau de Parfum er en unik aromatisk gourmandduft med en kraftfuld trio af vanilje. Topnoterne er en vaniljeinfusion med træagtige noter, hjertet en vaniljekaviar med rig sødme og basen en vaniljeabsolut beriget med strålende lavendel. Denne sensuelle duft har en vegansk formel lavet med Madagaskars vanilje.  Burberry Goddess Eau de Parfum er pakket i en elegant firkantet flaske, der er designet til at kunne genopfyldes. Genopfyldningsflasker sælges separat. Gabardine beige og guldfarvet emballage prydet med en medaljon refererer til brandets rige arv.

Topnoter: Vaniljeinfusion og lavendel

Hjertenoter: Vanilla Caviar

Bundnoter: Vanilla Absolut

Læs mereLæs mindre
Duftfamilie: Krydrede dufte
Størrelse: 30 ml
Information
Brug
Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Propylene Glycol, Aqua/Water/Eau, Ethylhexyl Salicylate, Benzyl Salicylate, Linalool, Hydroxycitronellal, Limonene, Coumarin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzyl Cinnamate, Alcohol, Citral, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Anise Alcohol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Yellow 5 (CI 19140), Red 4 (CI 14700), Ext. Violet 2 (CI 60730).
Ingredienser
Artnr: B086283
Fra vores Magazine
Andre købte også
Great Deal
Selling fast
257 kr Vejl. pris 430 kr (-40%)
Selling fast
118ml 30ml
107 kr Vejl. pris 135 kr (-21%)
Great Deal
Dermaceutic
284 kr Vejl. pris 415 kr (-32%)
51 kr
331 kr Vejl. pris 414 kr (-20%)
398 kr Vejl. pris 498 kr (-20%)
Luk