Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Black Weekend - Op til 30 % på tusindvis af favoritter. Slutter om:
Great Deal

Versace Versace Eros Pour Homme EdP (50ml)

Fri fragt over 399 kr Autoriseret forhandler

Mærket "Great Deal" betyder, at du som kunde kan være sikker på at få en fair pris. Great Deal er nøje udvalgte produkter, som vi løbende sammenligner med autoriserede forhandlere for at kunne tilbyde de mest attraktive priser.

Versace Eros Eau de Parfum er et udtryk for kærlighed, overdådighed og provokation. En parfume fyldt med skønhed, sensualitet og styrke til den lidenskabelige mand. Duften har en signatur, der ikke er bange for at fremhæve sig selv og afsløre sine ekstreme sider: den skarpe kontrast mellem den friske citrus og den sensuelle sheer. Et nyt kapitel baseret på dybe trænoter - cedertræ, vetiver og patchouli, der vækkes til live af sprudlende, friske noter af italiensk citron og mandarin, kombineret med en unik duft af kandiserede æbler. I basen flirter dekadent vanilje med noter af læder: farlig og provokerende, men samtidig blød og forførende, med en spændende indramning, der forstærker duftens orientalske karakter.

Topnoter: Italiensk citron og mandarin, pebermynteolie, kandiseret æble, patchouli Hjertenoter: Geranium, Muscat Sage æterisk olie, Vetiver æterisk olie, Ambermax Basnoter: Atlas og Virginia Cedertræ, Vetiver æterisk olie, Patchouli Heart æterisk olie, Sandeltræ, Vanilj

Læs mereLæs mindre
Størrelse: 50ml
Information
Brug
Ingredienser
Artnr: B062892
Fra vores Magazine
Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1

Dette produkt har ingen anmeldelser.

Skriv en anmeldelse
Andre købte også
Selling fast
30ml 118ml
85 kr Vejl. pris 113 kr (-25%)
1
Selling fast
Ny
Biotherm
Midlertidigt udsolgt
58 kr Vejl. pris 116 kr (-50%)
Selling fast
60ml 30ml
69 kr
6
Sweed Beauty
124 kr Vejl. pris 136 kr
Selling fast
Deep Blue Graphit
RefectoCil
35 kr Vejl. pris 47 kr (-26%)
2
Great Deal
Selling fast
113 kr Vejl. pris 162 kr (-30%)
2
Luk