Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Perfume Days: Op til 25% på udvalgte duftmærker >
Great Deal

Versace Versace Eros Pour Homme EdP (50ml)

Køb nu!
Fri fragt over 399 kr Autoriseret forhandler

Mærket "Great Deal" betyder, at du som kunde kan være sikker på at få en fair pris. Great Deal er nøje udvalgte produkter, som vi løbende sammenligner med autoriserede forhandlere for at kunne tilbyde de mest attraktive priser.

Versace Eros Eau de Parfum er et udtryk for kærlighed, overdådighed og provokation. En parfume fyldt med skønhed, sensualitet og styrke til den lidenskabelige mand. Duften har en signatur, der ikke er bange for at fremhæve sig selv og afsløre sine ekstreme sider: den skarpe kontrast mellem den friske citrus og den sensuelle sheer. Et nyt kapitel baseret på dybe trænoter - cedertræ, vetiver og patchouli, der vækkes til live af sprudlende, friske noter af italiensk citron og mandarin, kombineret med en unik duft af kandiserede æbler. I basen flirter dekadent vanilje med noter af læder: farlig og provokerende, men samtidig blød og forførende, med en spændende indramning, der forstærker duftens orientalske karakter.

Topnoter: Italiensk citron og mandarin, pebermynteolie, kandiseret æble, patchouli Hjertenoter: Geranium, Muscat Sage æterisk olie, Vetiver æterisk olie, Ambermax Basnoter: Atlas og Virginia Cedertræ, Vetiver æterisk olie, Patchouli Heart æterisk olie, Sandeltræ, Vanilj

Læs mereLæs mindre
Duftfamilie: Krydrede dufte
Størrelse: 50ml
Information
Brug
Ingredienser
Artnr: B062892
Kategorier :
Fra vores Magazine
Andre købte også
Great Deal
329 kr Vejl. pris 369 kr (-11%)
Selling fast
Dr Ceuracle
Midlertidigt udsolgt
438 kr Vejl. pris 439 kr
285 kr Vejl. pris 289 kr
Great Deal
L'Oréal Paris
84 kr Vejl. pris 108 kr (-22%)
Selling fast
210 kr Vejl. pris 219 kr
Great Deal
75 kr Vejl. pris 102 kr (-26%)
Luk