Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Great Deal

The Ordinary The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% (30ml)

Køb nu!
Fri fragt over 399 kr Autoriseret forhandler

Hold øje med "Great Deal"-mærket på Bangerhead. Mærket betyder, at du som kunde kan være sikker på at få en fair pris. Great Deal er nøje udvalgte produkter, som vi løbende sammenligner med autoriserede forhandlere for at kunne tilbyde de mest attraktive priser. Priserne, og hvilke produkter der er inkluderet opdateres løbende, og er ikke inkluderet i kampagner.

Højt koncentreret formel med vitamin og mineral mod urenheder. Niacinamid (vitamin B3) har bevist effekt for at reducere indtrykket af urenheder og tilstoppelser. En 10%s koncentration af dette vitamin i kombination med zinksalt af pyrrolidon karboxylsyre (PCA) balancerer talgproduktionen.

Læs mereLæs mindre
Hudtype: Kombineret
Konsistens: Flydende
Størrelse: 30ml
Information
Brug
Noter at ingredienslisten kan have ændret sig. Ved allergi og/eller overfølsomhed, kontakt vores kundeservice inden køb. aqua (water), niacinamide, pentylene glycol, zinc pca, dimethyl isosorbide, tamarindus indica seed gum, xanthan gum, isoceteth-20, ethoxydiglycol, phenoxyethanol, chlorphenesin.
Ingredienser
Artnr: B045307
Fra vores Magazine
Anmeldelser ()
/5
Skriv en anmeldelse
5
4
3
2
1
Lotte Schlûter
810 Dage siden
Elsker den , bruger efter tonic fra Ole Henriksen og den VIRKER . Min datter bruger den også qua hun har bumser ( 13 år ) og bumsen forsvinder ligeså langsomt Helt en bred too have
Lotte Schlûter
810 Dage siden
En MUSTHAVE mega effektiv selv min datters olieret teen hud er den effektive på
Mette Roager
Mette Roager
894 Dage siden
Serumet gør præcis hvad den skal, rigtig godt produkt!
Skriv en anmeldelse
Vis flere anmeldelser (0)
Andre købte også
60ml 30ml
79 kr
4
Ny
30ml 100ml
99 kr
1
Luk