Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Spring Treat: få 10% rabat på dine skønhedsfavoritter med koden SPRINGTREAT >

Pris
Hudtype
Hårtype
Fordele
Konsistens
Produktserie
Filter
Sorter
67 Produkter
Selling fast
Ny
30ml
69 kr
30ml
106 kr
50ml 150ml
The Ordinary
86 kr
The Ordinary
Midlertidigt udsolgt
62 kr
85 kr
110 kr
79 kr
85 kr
Vis mere

The Ordinary

The Ordinary er en serie produkter under stadig udvikling, som tilbyder etablerede, effektive kliniske teknologier, som er udviklet til at sætte fokus på prissætning og ærlig kommunikation i hudplejeindustrien. Mærket blev skabt til at hylde integritet i sin mest ydmyge og sande form.

Om The Ordinary

The Ordinary tilhører firmaet Deciem, som blandt har mærkerne NIOD og The Chemistry Brand. Deciem blev grundlagt i 2013 og har i dag ca. 10 mærker under sig. Med et team af forskere specialiserede inden for kemi og biokemi skabes produkter ud fra deres behov. Alle kunder skal føle, at de kan finde produkter som passer præcis til deres hudtype og det er The Ordinarys styrke.

Alle produkter fra The Ordinary er helt cruelty free og er blandt andet fri fra parabener, sulfater og mineralolier.

Serier

Hydrators & Oils - Fugtende serum, olier og cremer til ansigtet som blødgør og beskytter huden. Natural Moisturizing Factors + Ha er en fugtende ansigtscreme, som kan anvendes som både dags- og natcreme, en favorit her på Bangerhead.

Direct Acids - En serie med produkter som virker direkte eksfolierende og peelende. Disse produkter skal ikke kombineres med hinanden, men være et supplement til din hudplejerutine. Man bør have en vis forsigtighed ved anvendelse.

Vitamin C - Til en strålende og jævn hud med naturlig glans, har du her et sæt produkter, som ikke vil skuffe dig. C-vitamin er en effektiv antioxidant som virker boostende for hudtonen og minimerer alderstegn.

Vores favoritter

Med et stort sortiment af fantastiske hudplejeprodukter kan det være svært at vide, hvad man skal prøve. Her har vi nogle favoritter, som du ikke må gå glip af!

Hyaluronic Acid 2 % + B5. Et fugtende serum, som giver huden et ordentligt boost med fugt! Hyaluronsyre kan tiltrække op til 1.000 gange sin vægt i vand, hvilket giver huden en fyldig effekt, som om du har drukket et stort glas vand til huden. Passer godt til dig med en tør hud.

AHA 30% + BHA 2 % Peeling Solution. En effektiv 10 minutters ansigtsbehandling med en eksfolierende effekt. AHA virker på hudens øverste lag til at lyse overfladen op og udjævne den, mens BHA modvirker stoppede porer. Denne behandling passer ikke til følsom hud og man bør være omhyggelig med solcreme ved brug.

Niacinamide 10 % + Zinc 1 %. Et højkoncentreret serum med vitaminer og mineraler til at mindske urenheder. Niacinamid minimerer urenheder og zink virker balancerende for talgproduktionen i huden. Passer godt til dig med en normal/kombineret hud som får bumser og pletter.