Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Spring Treat: få 10% rabat på dine skønhedsfavoritter med koden SPRINGTREAT >
Great Deal

Prada Prada Paradoxe EDP (30 ml)

30 ml
50 ml
90 ml
10 ml
Refill 100 ml
Køb nu!

Gratis rådgivning - kontakt vores eksperter >

Fri fragt over 399 kr Autoriseret forhandler

Mærket "Great Deal" betyder, at du som kunde kan være sikker på at få en fair pris. Great Deal er nøje udvalgte produkter, som vi løbende sammenligner med autoriserede forhandlere for at kunne tilbyde de mest attraktive priser.

Prada Paradoxe Eau de Parfum, Pradas nye ikoniske signaturduft. Denne feminine blomsterduft er en invitation til at udforske og udtrykke kvindens paradoksale og flerdimensionelle natur. For at fejre, at du hele tiden forandrer dig, at du altid er dig selv. En blomstret ravduft, der omfavner paradokserne i ikoniske ingredienser og afslører nye duftoplevelser. Friskhed på en ny måde med det første ekstrakt af Neroli-knopper til PRADA, for at indfange blomstens friske dimension. En ny sensualitet med AmbrofixTM, et biokonverteret rav med en levende varme. En ny intensitet gennem et nyt revolutionerende moskusmolekyle: SerenolideTM, som giver et intenst, men diskret og behageligt duftspor, der løber som en rød tråd.

Den genopfyldelige Paradoxe-flakon indeholder selve essensen af Prada og fornyer mærkets mest ikoniske kode: dets trekantede logo. Flaskens radikale form er skrånende, men alligevel stærkt funderet, blødgjort af afrundede vinkler, mens duftens udsøgte koralfarve står i kontrast til den dybsorte kork og Prada-logoet. THE PARADOXE WOMAN, IMPOSSIBLE TO DEFINE Prada Paradoxe Eau de Parfum, den nye feminine signaturduft, er et vigtigt udtryk for Pradas kvindelighed i alle dens former. Paradoxe udforsker og fejrer kvinders flerdimensionelle selvudfoldelse og selvrealisering, at man er i konstant forandring, at man altid er sig selv

Læs mereLæs mindre
Duftfamilie: Blomsterdufte
Størrelse: 30 ml
Information
Brug
1266070 11 - INGREDIENTS: ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, METHYL ANTHRANILATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, FARNESOL, BENZYL BENZOATE, CI 17200 / RED 33 (F.I.L. Z292435/1).
Ingredienser
Artnr: B078379
Andre købte også
Great Deal
Selling fast
205 kr Vejl. pris 309 kr (-34%)
Great Deal
265 kr Vejl. pris 300 kr (-12%)
Great Deal
143 kr Vejl. pris 195 kr (-27%)
Great Deal
Gave
Selling fast
99 kr Vejl. pris 163 kr (-39%)
Great Deal
Selling fast
140 kr Vejl. pris 197 kr (-29%)
Great Deal
Selling fast
118ml 30ml
109 kr Vejl. pris 136 kr (-20%)
Luk