Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Curated Days: Få 10% rabat på dine beautyfavoritter med koden CURATED >

Pris
Hårtype
Fordele
Filter
Sorter
19 Produkter
178 kr
178 kr
200 kr
Great Deal
149 kr Vejl. pris 178 kr (-16%)

Noir Stockholm styler dit hår, og det sker med stor passion og perfektion. Brandet forsøger altid at gøre tingene anderledes - og bedre. Det skal kort sagt være nyt.

Da man udviklede produktserien Noir Stockholm Hair Care, ønskede man at skabe den perfekte kombination mellem hårpleje og styling, og man ville ikke gå på kompromis med hverken produkternes kvalitet eller effekt. Produkterne bygger på naturens fineste råvarer i moderne og førsteklasses formler, og man er således endt med en eksklusiv serie med unikt plejende og effektive hårpleje- og stylingprodukter. Meningen er, at man kan kombinere produkterne, så man opnår en skræddersyet hudplejerutine, der passer til den enkelte bruger. Alle produkter har gennemgået omfattende test i frisørsaloner, ved et redaktionelt stylingarbejde samt på scenen.

Noir Stockholm blev grundlagt tilbage i 2007 af creative director Hans Nilsson og manager Ellen Eriksson. Hans Nilsson er en internationalt kendt hårstylist, og hans avantgarde-kreationer ses ved diverse modeshows og koncerter. De sammenlignes ofte med kunstværker.