Udforsk Redkens nye look og find din favorit
Samme fantastiske indhold – smukkere flasker! All Soft, Color Extend, Extreme og alle vores andre favoritter fra Redken har fået et nyt, fint look. Flaskerne er desuden produceret af mindst 93% genanvendt plast! Win-win kalder vi det.

Så hvad er det, som gør, at Redkens hårprodukter er så utroligt populære? Forudem at være super effektive med bevist effekt, har de også pH-balancerende formler. Ved at bevare hårets naturligt lave pH-niveau mindsker du risikoen for frizz, hårtab og udtørring.

Funderer du på hvilken serie som passer dit hår? Se nogle af vores favoritter fra Redken her under.Vil du have blødere og mere medgørligt hår?

Så skal du prøve Redkens bedstsælgende serie: All Soft. Ved hjælp af et blødgørende kompleks og arganolie bliver dit hår silkeglat med forbedret medgørlighed, smidighed og glans. Vi forstår hvorfor så mange elsker denne serie!Vil du have længere og stærkere hår?

Redken Extreme Length er designet til dig, der drømmer om langt, stærkt hår. Serien hjælper skadet hår med at vokse sig længre, og blive mere modstandsdygtigt ved hjælp af biotin og soya. Resultatet bliver stærkere hår fra rod til spids med færre knækkede hårstrå og spaltede spidser.Har du blond eller afbleget hår?

Tjek Color Extend Blondage som er et farvebevarende system for alle typer af blond hår. Formlen er beriget med Ultra Violet Pigment og Triple Acid Protein Complex, der giver håret en lysere og friskere tone uden gult skær, samtidigt som hårfibrerne styrkes.Har du farvet hår?

Hvis du har farvet hår kan de rette hårplejeprodukter gøre en enorm forskel. Bevar salonsfornemmelsen længere med den populære Color Extend Magnetics serie. Det er Shampoo og balsam som arbejder for, at både holde dit hår og din hårfarve i perfekt stand mellem farvebehandlinger.Vil du have mere volumen i håret?

Har du fine hårstrå eller behandlet hår med tendens til at blive fladt? Giv dit har et løft med Volume Injection! Her har vi shampoo og balsam som arbejder for at give volumen ved roden, og en poleret finish til hårstråene. Wow!Har du skadet eller meget tørt hår?

Det mest vigtige når dit hår føles tørt eller skadet er, at tilføre fugt, forstærke og reparere dine hårstrå. Det er her Acid Bonding Concentrate kommer ind i billedet. Dette alt-i-et-system er løsningen for at gendanne alla typer af skadet hår. Resultatet? Glænsende, friskt og sundt hår!

Produkter fra artikkel