The Secret Garden – et dessertbord af dufte
2024-05-10
Amouage er verdensberømt for sine fortryllende dufte og har siden 1983 skabt eksklusive og sofistikerede parfumer. Dufthuset byder sit seneste mesterværk velkommen til The Secret Garden-kollektionen – Love Delight.

Duftfamilien består af fristende aromaer og søde sager, og den staves gourmand. Noterne tilbyder dig et bord fyldt med lækkerier – fra vanilje og karamel til frugt og chokolade. Duftene kan være både forførende søde og subtilt krydrede. Det er et ideelt valg til dig, der ønsker en unik og mindeværdig duftoplevelse.Love Delight
er den perfekte parfume at gå sommeren i møde med. Som basenote finder du cremede aromaer af vanilje, kakao og rom. Topnoterne tilbyder syrlig mandarin og blomsternoter af jasmin og rose, som hører til sæsonen. Sammen skaber de en dyb og sensuel undertone, der efterlader dig med en uforglemmelig duft på huden.

I The Secret Garden-kollektionen finder du flere dejlige parfumer. Lilac Love Eau De Parfum Spray er en duft, der indfanger aromaerne fra en orientalsk buket med noter af solbær, patchouli, magnolia og vanilje.


 
Elsker du blomstrende favoritter, er Blossom Love Woman et oplagt valg i Amouages kollektion, hvor den livlige vanilje møder kirsebærblomst og roser.

Takket være kombinationen af den bløde duft fra vanilje og varmen fra kaffeplanten gardenia får Love Tuberose Woman en sikker plads blandt sommerparfumerne.Udforsk hele Amouage-serien, og læs mere om den nye tilføjelse Love Delight her.
Ny
2 750 kr

Produkter fra artiklen