Sommerlook med SPF
Sommerens sminkelook må gerne synes, men uden at det føles på huden. Let, friskt og med masser af glow! Med fanfavoritterne fra Estée Lauder kan du enkelt skabe et sommerlook, der fungerer både dag og nat. Her ligger fokus på en glødende base, fantastiske vipper og glansfulde læber. Tjek produkterne nedenfor, for at skabe looket.Strålende glow fra indsiden

Yes, du kan du sminka dig til fin glow, men for at få den der friske glød fra indsiden behøver du satse på de rette hudplejeprodukter! Vores favorit Revitalizing Supreme Plus er en let, oliefri ansigtscreme som fylder huden med fugt og næring. Moringa-ekstrakt hjælper med at optimere hudens naturlige fornyelseprocess, så at rynker og linjer bliver mindre synlige.

Kombinere med det legendariske serum Advanced Night Repair Recovery Complex II for en effektiv cellefornyelse under natten. Vågn op med en strålende glød og en intensivt genfugtet hud!Få en flawless finish

Sommerens basemakeup må gerne føles vægtløs og frisk på huden. Start med at påføre Futurist Aqua Brillance Watery Glow Primer i hele ansigtet for et intensivt fugtboost. Gelcremen forvandles til mikroskopiske vandråber som udglatter huden og ligger grunden for perfekt makeup.

Fortsæt derefter med vores stændige favorit: Futurist Hydra Rescue Spf 45. Denne foundation er proppet med fugtgivende og hudplejende egenskaber som langsigtet forbedrer huden. Den lette formel dækker effektivt ujævnheder med en naturlig, flawless finish. Vi elsker, at den desuden har bredspektret UVA-/UVB-beskyttelse!Prikken over i’et

Bronze Goddess Powder Bronzer giver huden en naturlig fin glød, der smelter perfekt ind i huden. Påfør i ansigtet, på halsen og kavallergang for et friskt, solbrunt touch.

Vil du få længere vipper med ekstrem volume? Sumptuous Extreme Mascara Black hjælper dig med det. Her får du dramatisk længde og volumen helt uden klumber. Det er mascaran for dig som virkelig vil sætte øjnene i fokus med en effekt som påminder om løsvipper.

Sidst, men ikke mindst, prikken over i’et. Læberne. Pure Color Envy Kissable Lip Shine er fyldt med fugtgivende hyaluronsyre som gør læberne uimodståeligt glatte og kyssevenlige. Børsten gør det enkelt at få et perfekt resultat, med mulighed for at bygge dækningen op.
-24%
Selling fast
30ml 50ml
272 kr 360 kr Vejl. pris 361 kr
277 kr 277 kr Vejl. pris 395 kr
-25%
274 kr 365 kr
190 kr Vejl. pris 290 kr Du sparer 100 kr
-25%
30ml
435 kr 580 kr
1
188 kr 188 kr Vejl. pris 250 kr

Produkter fra artikkel