Smart anti-aging-rutine fra Clinique
Når det drejer sig om anti-aging, er der alternativer til at ty til nåle, hudplejeprodukter, der virkelig giver synlige resultater. Vi kan ikke få nok af Clinique Smart! Produkter, der er skabt til klinisk at modvirke synlige tegn på ældning, og vi siger bare "wow"! Huden føles ikke kun blødere og glattere, men den får også en ny, frisk glød og udstråling med færre synlige linjer. Se fire must-haves nedenfor for at få en smartere anti-aging rutine!Forårets glædeligste nyhed for dine øjne? Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream! Du ved måske, at huden omkring øjnene er særlig følsom og sårbar. Det er ofte her, de første rynker opstår. Med den nye øjencreme bliver huden synligt glattere og mere modstandsdygtig. Den lette formel trænger hurtigt ind i huden og efterlader øjnene mere opfriskede med mindre oppustethed og mindre fremtrædende kragefødder.

Gør dette: Tag en lille dut på størrelse med en ært, og dup den forsigtigt ind i huden omkring øjnene. Massér forsigtigt for at hjælpe med at reducere hævelser. Anvendes morgen og aften.Leder du efter et luksuriøst fugtboost? Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Serum er fyldt med næringsrige ingredienser, der både udglatter og fugter huden. Et unikt kompleks støtter hudens egen kollagenproduktion og er målrettet mod alle typer linjer og rynker i ansigtet. En effektiv retinoid giver en kraftig anti-aging-effekt, mens hyaluronsyre fylder tørre linjer med fugt. Din hud vil føles både mere smidig og mere hydreret!

Gør dette: Tag 1-2 pump og påfør over ansigtet efter rensning, undgå øjenområdet.Ingen hudplejerutine er komplet uden en rigtig god ansigtscreme! Om dagen giver Clinique Smart Broad Spectrum SPF 15 Custom-Repair Moisturizer din hud både fugt og solbeskyttelse med SPF15. Efter længere tids brug bliver rynkerne mindre synlige, og hudtonen bliver mere ensartet. Om aftenen tager Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer over på natholdet og hjælper huden med at reparere og genoprette sig i løbet af natten. Vågn op til en hydreret, frisk og ungdommelig hud!

Gør dette: Påfør ansigtscremen som det sidste trin i din hudplejerutine. Glem ikke din hals og dekolleté!
Gave
439 kr Vejl. pris 525 kr (-16%)
Great Deal
Gave
420 kr Vejl. pris 560 kr (-25%)
Great Deal
Gave
380 kr Vejl. pris 475 kr (-20%)
Great Deal
Gave
439 kr Vejl. pris 525 kr (-16%)
Great Deal
Gave
30ml 50ml
518 kr Vejl. pris 595 kr (-13%)
Gave
261 kr Vejl. pris 315 kr (-17%)

Produkter fra artiklen