Slidt hår? Opdag den banebrydende hårplejeserie Acidic Bonding Concentrate
2021-08-13

Du har måske allerede hørt om Redkens serie Acidic Bonding Concentrate som blev lanceret tidligere i år, men hvad gør den egentlig? Spids ørene, hvis du har tørt eller slidt hår, den her alt-i-en-hårløsning leverer Redkens mest kraftfulde hårpleje nogensinde. De tre banebrydende produkter arbejder for at give maksimal reperation, intensiv næring og farvebeskyttelse for alle hårtyper og teksturer. Du kan let gøre den enkle 3-trinsrutine hjemme på badeværelset.Reparerende rutine i tre trin

Der findes en hel række af ting vi gør hver dag som riskerer at skade vores hår. Alt fra soleksponering til varmestyling og afblegning. Hvis dit hår er blevet slidt er det vigtigt at genfugte, styrke og gendanne håret med den rette hårpleje. Acidic Bonding Concentrate er en rutine i tre trin med citronsyre. Hvad gør så den teknologi? Jo, den arbejder for at styrke hårets svækkede bindinger samt forbedre styrken og modstandskraften hos slidt hår.

Når du bruger shampoo, balsam og leave in-behandlingen, tilfører Acidic Bonding Concentrates pH-venlige formler både næring og reperation. Glædeligt for os farveentusiaster passer produkterne perfekt til at beskytte og behandle farvet og afbleget hår.

Sådan gør du: Påfør Acidic Bonding Concentrate Shampoo i vådt hår, masser op til skum og skyl ud. Fortsæt med Acidic Bonding Concentrate Conditioner og skyl ud. Påfør Leave in-treatment i rent, håndklædetørt hår.

Great Deal
179 kr Vejl. pris 242 kr (-26%)
166 kr Vejl. pris 225 kr (-26%)
177 kr Vejl. pris 242 kr (-27%)

Produkter fra artiklen