Shiseido Foundation Guide
2024-03-27
Naturlig glød, anti-age, fugtboost eller let dækning? Vi guider dig gennem Shiseidos hypede foundations, så du kan finde en, der passer til dig.

Vi ved sikkert alle nu, at Shiseido er mestrene selv, når det kommer til baseprodukter. Foundations med nærende egenskaber til den ikoniske høje dækning. Scrol videre for at læse mere om de bedst sælgende favoritter.For en glat og fejlfri finish starter du med at påføre Shiseidos Synchro Skin Soft Blurring Primer. Primeren gør huden silkeblød og reducerer synligheden af porer og ujævnheder

Shiseido: Find en foundation, som passer dig

Søger du efter et naturligt resultat med en behagelig glød? Så er Revital Essence Glow Foundation et godt valg. Udover dens bygbare medium dækning med SPF 30 er den beriget med fermenteret Kefir+ og niacinamid, som styrker hudbarrieren og udjævner hudtonen. Perfekt til dig, der ønsker en nærende og dækkende foundation, der giver glød, uden at den føles fedtet eller lægger sig i lag.Synchro Skin Radiant Lifting Foundation er en innovativ favorit, der giver en finish med en unik glød i alle lyssætninger. Ved hjælp af sine transparente perler, glødgivende mikrokrystaller og avancerede optiske filtre får du en drømmelignende glød. Den vandafvisende formel giver en medium til fuldt bygbar dækning og genfugter huden i op til 24 timer. Prikken over i'et? Den reducerer også forekomsten af fine linjer og giver fastere hud over tid.

Makeup møder hudpleje med Shiseidos SS Self Refreshing Tint. En vægtløs genfugtgivende ansigtscreme, der tilpasser sig din hudtone. Denne multifunktionelle favorit indeholder op til 70% hudplejende ingredienser, der giver huden et friskt og strålende look, der holder hele dagen. Perfekt til dig, der søger efter en let dækning og en naturlig finish.For den ultimative langvarige og fejlfri base er Synchro Skin Self-Refreshing Foundation et oplagt valg. Denne vandfaste foundation er kendt for sin evne til at tilpasse sig hudens behov og bliver siddende hele dagen uden behov for touch-ups. Med sin medium dækning og bygbare formel giver den ikke kun en kontrolleret naturlig glød, men giver også huden mulighed for at ånde uden at tilstoppe porerne.

Her kan du udforske hele Shiseidos sortiment.
Great Deal
329 kr Vejl. pris 438 kr (-25%)
Last Chance
315 kr Vejl. pris 407 kr (-23%)
Shiseido
Midlertidigt udsolgt
296 kr Vejl. pris 370 kr (-20%)
560 Obsidion 550 Jasper
412 kr Vejl. pris 514 kr (-20%)
Last Chance
299 kr Vejl. pris 372 kr (-20%)

Produkter fra artiklen