Red beskadiget hår
2023-09-07

Har dit hår ændret sig drastisk efter en farvning? Eller føler du bare, at det ser træt og livløst ud? De fleste af os oplever slidt eller beskadiget hår på et tidspunkt og ved, hvor frustrerende det kan være.

Vi har sammensat et par trin for at hjælpe dig med at pleje og genoprette dit hår, når det føles mest håbløst.

Styrkende rens

Brug en shampoo, der styrker beskadiget hår og samtidig renser i dybden. En vigtig ingrediens er aminosyre, som er kendt for specifikt at styrke og genoprette håret. Den findes blandt andet i Extreme Shampoo fra Redken, som effektivt renser, styrker og genopliver beskadiget hår."

Boost dit hår med en hårkur

Vil du give håret et ekstra skub, er en hårkur som regel en rigtig god idé. Brug en dybtplejende hårkur eller hårmaske en eller to gange om ugen for at fugte og styrke håret. Sørg for at fordele produktet grundigt i hele håret, og lad det virke som anvist. Redken Extreme Strength Builder Plus Mask reparerer og styrker ikke kun håret indefra, men bidrager også til et sundt udseende. Det giver håret øjeblikkelig glans, og det bliver mere håndtérbart.Begræns varmestyling

Noget, vi alle har hørt før, men som tåler en gentagelse: Ved brug af stylingredskaber er det meget vigtigt, og ofte afgørende, at bruge et varmebeskyttende produkt. Vi anbefaler Redkens Extreme Play Safe, en leave-in-behandling, der beskytter håret mod varme op til 230°C, samtidig med at den reparerer spaltede spidser. Indstil gerne dit værktøj til en lavere varmeindstilling, og forsøg også at minimere brugen. Dit hår vil takke dig.

Beskyt dit hår, når du er i solen

Overdreven soleksponering kan skade håret yderligere. Ved at bruge en hat eller hårprodukter med solbeskyttelsesfaktor forebygger du UV-skader, når du opholder dig udendørs i længere perioder.

Tålmodighed er normalt din bedste ven

Sidst men ikke mindst, så glem ikke at være tålmodig – det tager tid for håret at komme sig. Ved at være konsekvent med din hårplejerutine vil du bemærke forbedringer over tid.

Find hele udvalget fra Redken Extreme her.

Redken
Midlertidigt udsolgt
160 kr Vejl. pris 214 kr (-25%)
164 kr Vejl. pris 214 kr (-23%)
Great Deal
Selling fast
145 kr Vejl. pris 166 kr (-13%)
186 kr Vejl. pris 214 kr (-13%)
Great Deal
197 kr Vejl. pris 265 kr (-26%)

Produkter fra artiklen