Parfumerne, vi ikke kan undvære –
2024-06-05
Vi dykker ned i tre duftfavoritter fra Tom Ford, som vi ikke kan undvære denne sommer. Fra solmodne kirsebær til krydrede trænoter

Siden lanceringen af den første duft i 2006 har Tom Ford været på forkant, når det gælder unikke unisex-dufte. Fra dybe og krydrede favoritter til lette og sensuelle valg. For ikke at tale om deres eksklusive og minimalistiske designs (som ser perfekt ud på kommoden i soveværelset)."Mine favoritter indgår definitivt i Tom Fords Private Blend-kollektion. Specielt Soleil Blanc Eau de Parfum. Hvis du søger efter den perfekte sommerduft, så er den absolut noget for dig."

Michelle Lannerhjelm, Copy- & SoMe-specialist

Duftfamilie: Varme blomsterdufte

Noter: Bergamot, Kardemommeolie orpur, Pistacieakkord, Ylang-Ylang fra Comorerne, Benzoinekstrakt orpur, Coco de Mer-akkord

Køn: Unisex

Lejlighed: Hverdag og fester

Du kan læse mere om Private Blend-kollektionen her.Oud Minérale Eau de Parfum er en parfume, vi absolut ikke må glemme. Den kølige og salte havbrise møder her den dybe og varme trænote. Forestil dig en frisk marinetone, der forvandles til en krydret blanding af røget oud og rosépeber med afbalancerende noter af granbalsam og ambra.

"Om sommeren vil man ofte have lettere dufte. Men da jeg ikke kan få nok af krydrede noter, er Oud Minérale Eau de Parfum min go-to i sommersæsonen. Forestil dig en krydret sommerduft."

Jenni Blomqvist, E-Commerce & Campaign Coordinator

Duftfamilie: Træagtige dufte

Noter: Oud, granbalsam, søgræs, havsalt, rosépeber, amber, moskus, agartræ

Køn: Unisex

Lejlighed: Hverdag"Det kan være svært at vælge, men så vil jeg nok stadig sige Tom Fords Lost Cherry Eau de Parfum. Den har en perfekt sammensætning af kirsebær, roser og bitre mandler – og leverer den perfekte runde duft, jeg søger efter til sommer."

Malin Falk, Head of Brand & Communications

Duftfamilie: Varme & krydrede dufte

Noter: Sorte kirsebær, bitre mandler, sirup af sure kirsebær, rose absolut, peruviansk balsam, ristet tonkabønne

Køn: Unisex

Lejlighed: Hverdag og fester

Tid til at finde din nye signaturduft? Her kan du udforske flere parfumer fra Tom Ford.
30ml 50ml
TOM FORD
1 625 kr
30ml 50ml
TOM FORD
495 kr
50 ml 100 ml
1 035 kr

Produkter fra artiklen