Nyt hos os: Hypet K-beauty fra Dr. Ceuracle
Hvem elsker ikke resultatsorienteret, koreansk hudpleje? Varemærket Dr. Ceuracle er et populært K-beauty-mærke som har fået en stor fanskare verden over. Nu finder du de lækre produkter direkte hos os!

Huden forbedres mærkbart med en innovativ kombination af naturlige ingredienser og dermatologisk videnskab. Dr. Ceuracle er Koreas første hudplejemærke som er klassificeret som cosmeceuticals – avanceret hudpleje som designet efter klinisk forskning. Navnet er faktisk en sammensætning af ordene cosmeceuticals og miracle. Det siger en hel del om hvad du kan forvente dig!

Vil du prøve et af Dr. Ceuracles bedstsælgende serum? Lige nu får du Royal Vita Propolis 33 Ampoule (15ml) når du køber valgfrie produkter fra Dr. Ceuracle for mindst 399 kr.Glødgivende favoritter med naturens superingredienser

Den bedstsælgende serie Royal Vita Propolis er en rigtig glow getter. Hvis du vil give din hud koreansk ”gwang” – en strålende glød indefra – er dette rutinen for dig! Produkterne er boostet med blandt andet propolis og bidronningsgelé. Begge to er superprodukter fra naturen som bien producerer, propolis for at beskytte kuben mod angreb, mens bidronningsgelé er en type af næring. Eftersom de er fyldt med antioxidanter giver de huden en intensiv fugtgivende og plumberende effekt, og også en friskere udstråling. C-vitamin hjælper for at opnå en mere jævn og glødende hudtone.Tre trin for koreansk ”gwang” glow

Trin 1. Ingen K-beauty-rutine uden en sheetmask! Royal Vita Propolis Anti-Oxidant Mask er en intensivt fugtgivende maske, der giver ny energi og plumber huden for en naturlig, sund glød. Masken er produceret af miljøvenlig og biologisk nedbrydbar cellulose. Brug efter rens og eventuel toner.

Trin 2. Serummet Royal Vita Propolis 33 Ampoule er boostet med 33% ren propolis for at give ny glød til træt og kedelig hud. Bidronningsgelé tilfører huden naturligt kollagen som opbygger hudens bindevæv og giver spændstighed. Havtornsekstrakt reducerer pigmentpletter, mens panthenol (vitamin B5) hjælper med at bevare hudens fugt. Niacinamid (Vitamin B3) modvirker alderstegn og udfylder fine linjer. Vi elsker serummets vægtløse tekstur som øjeblikkeligt synker ned i huden!

Trin 3. Royal Vita Propolis 33 Cream er en silkeglat fugtighedscreme som med en let følelse giver huden langvarig og dyb genfugtning. Perfekt om sommeren! Fugtighedscremen fungerer som et energiboost for træt, tør og kedelig hud. Brug efter serum for at låse fugt inde i huden. Tag en mængde på størrelse med en ærte, og masser ind med små, opadgående cirkelbevægelser.
-25%
Gave
Ny
217 kr 289 kr
-25%
Gave
Ny
187 kr 249 kr
-26%
Gave
Ny
29 kr 39 kr

Produkter fra artikkel