Mirror Glaze-hud: Sådan får du ekstrem glow

Lyder det mærkeligt at få sin beautyinspiration fra bagværk? Ja måske lidt, men det er lige nøjagtig det den nye mirror glaze-trend gør, og det er den forførende blanke glans fra glasur på donuts og kager der stræbes efter. Lyst til at prøve? Vi viser dig de bedste produkter og kneb for at det skal lykkedes.

Fundamentet er alt
Høj glans stiller høje krav til huden, små ujævnheder og urenheder bliver nemlig også highlightet når man skruer op for glansen. Start derfor med en rensende og udjævnende ansigtsmaske som giver fin glow til huden. Filorga Oxygen-Glow Mask glatter ud, jævner ud, fylder ud og renser. På bare 10 minutter vil den udviske imperfekterne, og give en naturlig smuk glød. Følg op med et fugtgivende serum for at undgå tør hud giver ujævn glans, Pixie Rose Caviar smelter ind i huden og dufter vidunderligt af roser. For rigtigt tør hud kan en ansigtsolie være et godt alternativ; Kora Noni Glow Face Oil giver øjeblikkelig glow uden at det føles klistret på huden.

Vælg den rigtige base
Det siger lidt sig selv, men helmatte produkter er selvfølgelig bandlyste for dig som vil få et blankt resultat. Sats i stedet på en let foundation med masser af glans som lader huden skinne igennem såsom Sensai Luminous Sheer Foundation som let glider på huden. Har du et lidt mere stramt budget, kan du med fordel tage et kig på Lumene Natural Glow Fluid Foundation SPF 20 som giver en fin og let dækning.

Prikken over i’et
Tilfør ekstra glow på de steder der behøver lidt mere for eksempel over kæbebenet, langs med næsen og over læben. Vælg mellem en flydende highlighter som fx NYX Professional Away we Glow eller et glinsende pudder såsom beautyfavoritten Mary-Lou Manizer fra the balm.

Afslut med gloss
Der er ikke noget mirror glaze look som er komplet uden højblank lip-gloss som kronen på værket. Klassikeren Instant Light Natural Lip Perfector fra Clarins fås i en række forskellige varianter der giver et strejf af farve og virkelig blank finish. MAC Lipsglass i farven C-Thru er en favorit for mange som gerne vil have en lidt lysere læbe med en ydre som stråler af glans.

127 kr 131 kr Vejl. pris 169 kr
1
109 kr Vejl. pris 199 kr Du sparer 90 kr
308 kr Vejl. pris 389 kr
07 Toffe Pink Shimmer 08 Plum Shimmer
119 kr 125 kr Vejl. pris 158 kr
-26%
MAC Cosmetics
95 kr 128 kr Vejl. pris 139 kr
217 kr 236 kr Vejl. pris 289 kr Du sparer 72 kr
ØKO
30ml 10ml
KORA Organics
219 kr
219 kr Vejl. pris 291 kr Du sparer 72 kr

Produkter fra artikkel