Maria Nilas Beauty Bags er tilbage
Endelig er Maria Nilas populære Beauty Bags tilbaka i en limited edition for 2021! De søde tasker er den perfekte følgesvend at have med sig på sommerens små udflugter. Denne gang får vi til og med lov til at stifte bekendtskab med Eco Therapy Revive Beauty Bag samt en Styling Beauty Bag med Maria Nilas bedstsælgende stylingprodukter. Wow! Hvis du vil prøve Maria Nilas fantastiske hårpleje- eller stylingprodukter, så er det her en perfekt mulighed.Syv farvestærke tasker af 100% genanvendt mesh

Maria Nila Beauty Bags kommer i syv farvestærke nuancer som markerer de forskellige serier i Care & Style-familjen. Det transparente net gør det enkelt at se indholdet. Den rummelige taske indeholder mærkets rejsestørrelser, og den er lige så stor, at den også har plads til lidt af dine egne beauty-favoritter. Vi elsker det praktiske, vandtætte materiale, som gør den til et hit på stranden eller ved poolen til sommer!

Præcis som Maria Nilas øvrige sortiment, er disse Beauty Bags produceret med vores natur i tanke. Meshen er derfor lavet af 100% genanvendt rPET, fra pantflasker. Ved at bruge genanvendt materiale og klimakompenserede forpakninger fortsætter Maria Nila sin rejse i den rigtige retning. Nu står valget bara på at vælge hvilken Beauty Bag, som du skal klikke hjem, se hele kollektionen nedenfor!
499 kr 397 kr
Ny
Maria Nila
449 kr
499 kr 399 kr
Ny
449 kr
499 kr 399 kr
398 kr
397 kr

Produkter fra artikkel