Hold dit blonde hår friskt hele sommeren med Blond Absolu
2021-06-04
Kérastase Blond Absolu er den ultimative serie for ALLE med blond hår! Uanset om det er lysblond, mørkblond eller striber, så passer produkterne dig. Hår som er afbleget kræver altid lidt ekstra omsorg for, at det skal se friskt og glansfuldt ud. Måske behøver du silvershampoo for at slippe af med uønskede gule toner eller en intensivt fugtgivende maske for at genvinde dit bløde hår efter afblegning. Med Blond Absolu kan du være sikker på, at dit blonde hår får den bedste behandling!Fugtgivende rutine

Bain Lumière er en glansgivende shampoo som opfrisker og giver næring til afbleget, blondd og grå hår. Den skånsomme formel er boostet med hyaluronsyre og edelweiss for skånsomt at rense uden at virke udtørrende. Antioxidanter modvirker skader og beskytter hårfibrerne.

Cicaflash er en cremet gel som kombinerer kraften fra en hårindpakning med den lette følelse fra et balsam. Den intensivt reparerende formel gør håret stærkere, glattere og blødere. Perfekt for alle typer af blond hår, for at modvirke knækkede hårstrå og skader. Brug et almindeligt balsam for at få super blødt hår, der føles let og glansfuldt.

Masque Ultra-Violet er sommerens must for alle som vil bevare en frisk, kold blond nuance uden gule toner! Den både modvirker misfarvning, tilfører intensiv fugt og er plejende.Cicaextreme – redningen for skadet og afbleget hår

Som du måske allerede har lagt mærke til, så kan afblegning gøre dit hår mere porøst, tørt og ikke-elastisk. Så det kan være krævende at holde dit blonde hår i topform. Blond Absolu Cicaextreme er den nye tilføjelse til Blond Absolu-sortimentet, med produkter som er designet for hår som kræver lidt mere. Du kan blande og matche produkterne med hele Blond Absolu-serien som du vil!

Le Bain Cicaextreme Shampoo-in-Cream er en vidunderlig rig shampoo, der renser håret uden at virke udtørrende. Inspirationen er luksuriøse hudplejeprodukter og schampooen fungerer som en rig fugtighedscreme – men for dit hår! Vi elsker det luksuriøse skum, der efterlader håret rent, blødt og friskt.

Masque Cicaextreme er en intensivt fugtgivende maske som er en perfekt behandling for dig som har afbleget håret. Den kraftfuldt reparerende behandling gendanner hårets blødhed, reducerer risikoen for hårtab og bevarer en frisk, blond nuance.

Huile Cicaextreme er det perfekte supplement til din hårplejerutine. Hår som svækkes af afblegning behøver ekstra næring dagligt. Denne dejlige hårolie kan påføres i vådt eller tørt hår for at styrke håret og reducere risikoen for spaltede spidser. Den lette olie gør desuden håret fantastisk glansfuldt uden at tynge ned!
Great Deal
Selling fast
199 kr Vejl. pris 304 kr (-35%)
Great Deal
259 kr Vejl. pris 386 kr (-33%)
265 kr Vejl. pris 386 kr (-31%)
Great Deal
259 kr Vejl. pris 386 kr (-33%)
Great Deal
155 kr Vejl. pris 225 kr (-31%)
Great Deal
155 kr Vejl. pris 225 kr (-31%)

Produkter fra artiklen