Guide: Find den perfekte gave til årstidens fester
Forår og sommer byder på fester, lige fra skoleafslutninger til bryllup, polterabend og andre fester. Vi har håndplukket nogle af vores bedstsælgende favoritter, som vores kunder ikke kan få nok af. Perfekt til din skønhedselskende ven (eller hvorfor ikke forkæle dig selv?). Oplev nu!Klassiske hudplejefavoritter

Et skønt hudplejesæt er altid en værdsat gave. Invester i klassiske mærker, der altid er et hit!

Estée Lauder Daywear Eye Set indeholder tre bestsellere, der frisker området omkring øjnene op og giver et mere vågent look.

La Mer The Moisturizing Cream er med garanti højt på enhver hudplejefans ønskeseddel. De rige cremer fugter selv til den tørreste hud.

Lancôme Hydra Zen Hydration and Glow Routine er et fint sæt med en komplet beroligende og fugtgivende hudplejerutine. Perfekt til at give en ægte zen-oplevelse i gave!


Sig det med en duft!

Få gaver er mere værdsat end en dejlig duft! Invester i en af ​vores bedstsælgende parfumer og oplev de dufte, der har det lille ekstra.

Jo Malone London Fragrance Trio English Pear and Freesia indeholder en nøje udvalgt trio af parfumer, der kan bæres både individuelt og sammen!

Molton Brown Mother's Day 2022 Fragrance Layering er et supersødt kit udviklet specielt til mors dag. Nyd den vidunderlige duft af Delicious Rhubarb & Rose!

Lancôme La Nuit Trésor Nude EdT er en dejlig duft i en yndig, unik flaske. Det er svært ikke at falde for den varme rosenduft med strejf af kokos og vanilje.
30ml 60ml
610 kr

Produkter fra artiklen