Giv din hud et synligt boost med Re-Nutritiv
Er du på udkig efter anti-ageing, der giver synlige resultater og mærkbart færre rynker? Estée Lauders Re-Nutritive er så tæt på, som du kan komme. De luksuriøse produkter er fyldt med hudplejehelte, der nærmest skaber magi.

Oplev en øjeblikkelig fugteksplosion med Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth Milky Lotion 01. Denne silkebløde, lette lotion har en innovativ formel, der trænger dybt ind i huden og fylder den op med fugt. Med en ungdomsbevarende teknologi får din hud et lille løft, en uimodståelig udstråling og en fast skinnende finish.Sig farvel til tegn på træthed med ét slag! Re-Nutriv Ultimate Diamond Eye Creme indeholder dyrebart ekstrakt fra sort diamanttrøffel næste generation af skulpturel teknologi. Se en øjeblikkelig ændring omkring øjenområdet, der lysner, mens du ser mere opmærksom ud med en fastere hud med færre mørke ringe og hævelser!

Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Youth Cream er det rigtige valg for dem, der ønsker et løftet udseende, en fantastisk udstråling og færre synlige tegn på ældning. Denne silkebløde og luksuriøse creme med Himalaya-entensian, en levende blomst, der trives i verdens højeste og mest barske bjerge, styrker din hud og giver et synligt forynget udseende.Eller hvorfor ikke prøve Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Creme? Cremen, der tager dig med ind i en ny verden af luksus. Oplev en forvandling af sprudlende energi og strålende vitalitet med denne intenst revitaliserende superhelt, der er sprængfyldt med naturlig kollagen og sort diamanttrøffel, en af naturens mest sjældne skatte.
Great Deal
Gave
1 576 kr Vejl. pris 1 970 kr (-20%)
Great Deal
Gave
1 720 kr Vejl. pris 2 150 kr (-20%)
Great Deal
Gave
2 396 kr Vejl. pris 2 995 kr (-20%)
Great Deal
Gave
1 678 kr Vejl. pris 2 098 kr (-20%)

Produkter fra artiklen