Giv din hud en ny glød med bestsellerne fra Origins
2023-03-08
Vi har hos Bangerhead endelig budt Origins højkvalitets hudplejeprodukter velkommen. De komplementerer og styrker hudens egne processer. Alle produkter indeholder effektive ingredienser fra naturen, og flere af bestsellerne kommer fra produktsortimentet GinZing, som genopliver en mat vinterhud med forfriskende og strålende koffein. Vi guider dig gennem de produkter, du ikke vil gå glip af.Alle hudtyper kan fra tid til anden føles livløse og matte, især i vintermånederne, hvor vi mangler både sol, varme og højere luftfugtighed i luften. GinZing-serien fra Origins indeholder koffein fra kaffebønner og Panax Ginseng, som øjeblikkeligt giver huden ny energi og glød, samtidig med at den fugter huden og styrker dens beskyttende barriere.

GinZing GlowBoosting Mask er et af vores yndlingsprodukter til hurtigt og effektivt at tilføre huden både fugt og glød. Masken er beriget med flere typer C-vitamin, som sammen med seriens nøgleingredienser aktiveres, mens produktet blidt masseres ind i huden. Som prikken over i'et har produkterne også en vidunderlig forfriskende citrusduft, der også vækker sanserne.En anden favorit, du ikke vil gå glip af, er GinZing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream. Ansigtscremen giver en tør og træt hud alt, hvad den har brug for af fugt og glød. Huden holder sig hydreret i op mod 72 timer ved hjælp af en Hydra-Hug-teknologi, der reducerer afstanden mellem hudcellerne, hvilket mindsker risikoen for, at fugten slipper ud i luften.

Det sidste og måske mest populære produkt i Origins sortiment er GinZing SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer. Dette alt i ét-produkt fugter i dybden, beskytter huden med SPF 40 og giver ved hjælp af mineralpigment en let dækning, der smelter ind i huden og udjævner hudtonen. Det er perfekt om sommeren eller på solrige vinterdage, hvor du vil pleje og beskytte huden og samtidig se lidt friskere ud – uden makeup.

Nysgerrig efter at vide mere om Origins naturlige hudplejesortiment? Se alle produkterne her.

Produkter fra artiklen