Find den rigtige rens til din hudtype
Efter en lang vinter kan det være en god idé at tage et kig på sin renserutine, og give den en forårsrengøring. Lad os vise dig vejen til blød, ren og dejlig strålende hud med nogle af vores favoritter indenfor cleansers og ansigtsvand. Ved at vaske dit ansigt morgen og aften giver du din hud de bedste forudsætninger. Med Clarins stora utbud kan du vælge rens alt efter hvilken formel du foretrækker, og hvilken hudtype du har. I det første trin fjernes makeup, urenheder og forureninger fra huden. Brug derefter ansigtsvand for at balancere huden og gendanne pH-værdien. Tjek vores guide længere nede, for at finde den perfekte rutine til din hud!

Normal til tør hud

Trin 1. Gentle Renewing Cleansing Mousse er en vidunderligt skummende ansigtsrens, som renser huden på dybet med en mildt eksfolierende effekt fra ekstrakt af tamarind, som indeholder AHA-syre. Den skånsomme formel udtørrer ikke huden, og plantekstrakt gør, at huden føles blød og genfugtet bagefter.

Trin 2. Hydrating Toning Lotion er en skånsom ansigtsvand, som føles opfriskende på huden og efterlader en glat og dejlig fornemmelse. Planteekstrakt hjælper med at genfugte og bevare hudens bløde fornemmelse. Stryg over ansigtet for at blive klar til efterfølgende serum/fugtcreme!Tør eller følsom hud

Trin 1. Total Cleansing Oil er en effektiv renseolie som hurtigt opløser urenheder og makeup, til og med vandfast sminke! Den behagelige olietekstur føles fløjlsagtig på huden og forvandles ved kontakt med vand til en mælkeagtig emulsion som er nem at skylle af. Den næringsrige formel med blandt andet økologisk ensian og citronmelisse gør huden vidunderligt blød, samtidigt som moringaekstrakt fjerner forureninger fra huden.

Trin 2. Soothing Toning Lotion er den ultimative ansigtsvand til tør og følsom hud. Gelformlen føles behagelig mod huden og bevarer fugten. Hudens mikrobiom balanceres samtidigt som havepurpursolhat- og kamillekstrakt virker beroligende. Rutinen bliver komplet med serum/fugtcreme.Kombineret til olieret hud

Trin 1. Purifying Gentle Foaming Cleanser er en dybtrensende ansigtsvask som er specielt tilpasset til kombineret til fedtet hud. Med et rigt skum renser den huden på dybet og fjerner overskudstalg uden at ødelægge balancen. Mjødurt hjælper med at rense huden og mindsker synligheden af porerne. Den opfriskende cleanser indeholder også små eksfolierende perler, som gør huden klar og strålende.

Trin 2. Purifying Toning Lotion er en let ansigtsvand som med en vandagtig konsistens giver din hud en frisk fornemmelse, klar for næste trin i rutinen. Ekstrakt af mjødurt- og troldnød hjælper med at rense huden på dybet og minimere porerne.

Tips! Glem ikke at peele huden for at få ekstra meget glow frem. Når du eksfolierer huden får fjerner du gamle døde hudceller fra hudoverfladen, så at nye, friske celler kan produceres. Prøv f.eks Clarins opfriskende Fresh Scrub, dybderensende Pure Scrub eller oliepeelingen Comfort Scrub.
Ny
Gave
162 kr 172 kr Vejl. pris 216 kr
Ny
Gave
139 kr Vejl. pris 209 kr
Gave
184 kr Vejl. pris 267 kr
Ny
Gave
162 kr 172 kr Vejl. pris 216 kr
Gave
184 kr Vejl. pris 267 kr
Ny
Gave
162 kr 172 kr Vejl. pris 216 kr
Ny
Gave
162 kr 172 kr Vejl. pris 216 kr
Ny
Gave
162 kr 172 kr Vejl. pris 216 kr
Ny
Gave
162 kr 172 kr Vejl. pris 216 kr

Produkter fra artikel