Få ny glow med Omoroviczas luksuriøse spaserie

Hvis du er ude efter en strålende glød som kommer indefra, så gælder det om at satse på den rette hudplejerutine. Omorovicza kombinerer de bedste traditioner fra Budapests fineste spa med den seneste videnskab for at give os hudpleje udover det vanlige. Allerede for 2000 år siden opdagede man de helende effekter som det kildevandet i Ungarn havde. Ved hjælp af et nobelpris vindende laboratorium fra Ungarn skabte Omoroviczas grundlægger en anti-aging serie baseret på signaturingrediensen Healing Concentrate, næringsrige mineraler som forekommer naturligt i vandet.

Gå ikke glip af nyheden Gentle Buffing Gelee, en eksfolierende rensegel som skaber grunden for en strålende hud. Se hele den glødgivende rutine her under!

Nyhed! Sund glød med Gentle Buffing Gelee

Hemmeligheden bag en hud som stråler indefra og ud staves eksfoliering. Med Omoroviczas nyhed Gentle Buffing Gelee kan du skånsomt blive fri for både døde hudceller og urenheder. Den luksuriøse ansigtsrens er skånsom nok til daglig brug, uden at udtørre eller irritere huden. Makeup og snavs smelter væk, samtidigt som den milde peeling forsigtigt skrubber døde hudceller væk. Når gelen kommer i kontakt med hud og vand forvandles den til skum, der er enkelt at arbejde med. Efter rensen føles huden silkeglat og har en sund glød.

Luksuriøs fugtgivende rutine i tre trin

Næste trin, efter rens, er serum. C-vitamin er kendt for at give ny glød til huden. Daily Vitamin C Serum gendanner din huds styrke med en kraftfuld glødgivende formel, der modvirker pigmenteringer og alderstegn. Den lette serumcreme synker øjeblikkeligt ind i huden for en sund, ungdommelig udstråling.

Glem ikke det følsomme område omkring øjnene. Illumineye C er beriget med vitamin C, A og E for at lyse op, glatte ud og genfugte. Den fløjlsagtige creme tryller mørke ringe og puffyness væk, samtidigt som fine linjer og rynker reduceres.

Illuminating Moisturiser fylder ikke bare på fugt som holder hele dagen – huden får desuden et boost af rubiner som arbejder for at mindske synlige rynker. Genfugtning er nøglen til en frisk og strålende hud, og den her bestseller giver dig vidunderlig blød hud. Æble-pektin og blomme-mandelolie hjælper ved at give langvarig fugt og smidighed. Glimrende for dig med tør, kombineret, normal eller følsom hud.

818 kr
Ny
195 kr
Omorovicza
764 kr

Produkter fra artikkel