Få en nemmere hudplejerutine med hypede Hyggee
2023-05-19
K-Beauty er måske bedst kendt for lange hudplejerutiner i 13 trin. Der findes dog undtagelser. Vi introducerer Hyggee – sydkoreansk hudpleje, der giver en altomfattende rutine med enkle og effektive produkter.Som du måske har gættet, er Hyggee inspireret af det danske ord "hygge", der handler om at skabe et afslappet og rart miljø. Nøgleordene for Hyggee er "all in one", hvilket afspejles i produkternes multifunktionalitet. Med andre ord er de perfekte til stressede morgener, hvor hudplejerutinen går hurtigt, eller på rejsen, når du ønsker en ukompliceret rutine.Fokuspunktet er de naturlige ingredienser, der ofte kommer fra Norden. I Hyggees produkter finder du også probiotiske ingredienser, der arbejder sammen med de gode bakterier om at forny huden og mindske alderstegn. Produkterne passer til alle hudtyper – ikke mindst dig med en sensitiv hud – da de hverken indeholder kunstige dufte, farvestoffer eller parabener.Nysgerrig på at prøve nogle af produkterne? Vi har sammensat en nem rutine med nogle af de topsælgende favoritter.

Trin 1: Den milde cleanser All-In-One Care Cleansing Water er boostet med bl.a. styrkende multebær, bidronningegelé og fugtgivende birkesaft. Med nogle få strøg er huden ren og frisk!

Trin 2: All-In-One Essence giver dig toner, essens og serum i ét og samme produkt. Din hud slipper af med døde hudceller og bliver blødere og stråler mere.

Trin 3: All-In-One Cream balancerer både din huds fugt- og olieniveau for optimal hudsundhed. Ingredienser som hyaluronsyre og birkesaft fugter i dybden, samtidig med din hud bliver glattere og klarere.

Trin 4: Afslut med at beskytte din hud mod solen. Den populære solcreme Vegan Sun Cream SPF 50 indeholder ikke kun en rigtig god solbeskyttelse, men har også hudplejende egenskaber. Grønne mikroalger og rødbedeekstrakt arbejder for at give dig en glattere og mere fugtet hud.

Se mere fra Hyggee herunder!
Gave
Ny
324 kr
Gave
Ny
Gave
Ny

Produkter fra artiklen