Duftnyhed fra Molton Brown
Molton Brown fejrer sit 50-års jubilæum med en ny, ikonisk duftkollektion: Neon Amber. De vanedannende, orientaliske noter er en hyldning til den traditionelle duft af rav, amber. Som altid produceres produkterne i England og er cruelty-free.

Neon Amber er skabt med inspiration fra en af branchens mest legendariske dufte: Amber 83 fra 1889 lavet af det legendariske parfumehus De Laire. Da Molton Browns parfumør udformede parfumen gjorde han det med målet om en duft han selv ville bære. Neon Amber passer både dig som er nysgerrig på at prøve, og du som allerede elsker orientaliske parfumer.Velduftende kollektion med vanilje og amber

I stedet for klassisk vanilje får du en dose tonka, for en sensuel, cremet og kompleks kerne. Neon Amber Eau de Toilette åbner med lys mandarin og rosépeber som forstærkes af cederblad. Du får desuden et moderne touch af planteekstraktet cistus med færsk ambroxan som giver en varm fornemmelse. I kollektionen findes også Neon Amber Bath & Shower Gel som indeholder Molton Browns ikoniske showergel, nu med den dejlige duft af mandarinolie, tonka-absolute og ambroxan. Match med Neon Amber Body Lotion, en let og velduftende lotion, der hurtigt synker ned i huden.
-25%
Gave
Ny
577 kr Vejl. pris 769 kr
-25%
Gave
Ny
149 kr Vejl. pris 199 kr
-25%
Gave
Ny
199 kr Vejl. pris 265 kr

Produkter fra artiklen