Dine hårdrømme er blevet til virklighed

Dine hårdrømme er blevet til virklighed

Vi har været i branchen i over 10 år, på de 10 år har vi nået at teste så godt som alt. Og når vi siger alt, så mener vi virkelig alt. At finde den perfekte rutine er dog lettere sagt end gjort, derfor henvendte vi os til Jer. For et år siden bad vi Jer om at drømme en lille drøm for os og nu, 12 måneder senere, er Jeres drømme endelig her: Soft Spot er en vegansk hårplejeserie lavet ud fra Jeres ønsker.

Videnskaben
Vi spurgte, og i svarede. I drømte om silkeblødt hår, bevidste ingredienser og stilrene forpakninger. Eftersom Jeres ord er vores lov, lavede vi præcis det. Vi tog en vegansk hårplejeserie frem som er fri for parabener og sulfater, og så er den produceret i Sverige. Soft Spot indeholder bare vandløselige silikoner og gør håret blødt som silke ved hjælp af arganolie.

Følelsen
I drømte om en hårplejeserie som Soft Spot der booster håret med fugt og næring uden en tung følelse. Du får stærke, bløde og skinnende hår og en dejligt let og luftig følelse i hovedbunden. En lille advarsel er dog nødvendig: Spidserne bliver så bløde, at du sådan cirka hele tiden vil røre ved dem.

Rutinen
Vask håret med Soft Spot Shampoo for at rense håret uden at tørre det ud. Påfør herefter Soft Spot Conditioner til selve håret og lad det virke 2-5 minutter. Skyl grundigt og nyd herefter silkeblødt hår, med en næsten overnaturlig glans og en duft lige så varm og omfavnende som en sommeraften.

Shop the article

Bangerhead Soft Spot Softening Shampoo (300ml) Y
Bangerhead Soft Spot Softening Conditioner (300ml) Y

Share