Bag kulisserne: Copenhagen Fashion Week

Bag kulisserne: Copenhagen Fashion Week

Følg med os bag kulisserne på Copenhagen Fashion Week. Vi var til stede i København under modeugen, sammen med vores beauty-favorit Bobbi Brown, og nu kan vi afsløre hvordan de fine, friske, makeup-looks, som man kunne se til REMAIN- og ROTATE visningerne, blev skabt!


Skaberen var ingen ringere end det verdenskendte makeupartist Marie Thomsen. Vi nåede at få en lille snak med hende backstage, og fik dækket alt fra kommende trends til over-done-Instagram-eyebrows. Selvfølgelig deler vi alt vi ved om sommerens hotteste beauty-trends, og afslører også Maries bedste til en frisk og fejlfri base.

Du har arbejdet som både makeupartist og hårstylist for mange, mange internationalt kendte modevaremærker og aviser. Hvor finder du inspiration?

Jeg finder inspiration mange forskellige steder! Skal jeg bare nævne tre, så siger jeg: folk på gaden, gamle musikvideoer og kunstudstillinger.

Hvilke nøgleprodukter brugte du til at skabe makeup-looket til REMAIN og ROTATE på Copenhagen Fashion Week?

Frisk og fejlfri hud var enormt vigtigt, derfor anvendte vi Skin Long-Wear Weightless Foundation, som vi blandede med Extra Illuminating Moisture Balm for superfrisk hud.

Øjnene fremhævede vi med Long-Wear Cream Shadow Stick i nuancen Taupe og toppede den med den smukke, glinsende øjenskygge Liquid Eye Shadow i nuancen Molten Petal.

En del af modellerne fik også klassiske røde læber, dem skabte vi med Luxe Lip Color i nuancen Parisian Red, der er den perfekte klassiske røde nuance. Vi toppede læbestiften med lidt pudder, for at give en lidt mat finish.

Hvilket skønhedsvaremærke inspirerer dig mest lige nu?

Bobbi Brown! Det er også grund til, at jeg ville samarbejde med dem nu i forbindelse med visningerne. Jeg nyder virkelig hvor god kvaliteten på produkterne er. Jeg bliver også inspireret af MAC Cosmetics og Glossier.

Hvilke måder er bedst, til at tilføje mere kreative elementer til hverdagssminken?

Jeg synes at vi alle burde lege mere. Det er jo bare makeup! Kan man ikke lide det, så tager det bare et sekund at fjerne det. At tilføje en ny farve er en god start: lyserøde læber, blå mascara, sort vinge, måske nogle søde fregner.

Hvilke beauty-trends kommer vi til at se under sommeren og efteråret 2020?

Makeup er stadig en platform, hvor alt er tilladt. Lyserød øjenskygge, klassisk eyeliner, brun læbestift i rigtig 90’er stil, no makeup makeup og så videre… Uanset hvilket look det er, så er sund hud og en god base grundlæggende, så både hudpleje og en god base kommer til at være vigtigt.

..Og findes der nogle beauty trends du gerne vil slippe af med fremover?

Ja! Tung Instagram og Youtube-makeup fungerer ikke i den virkelige verden. Det ser bare forkert ud at have så meget makeup, at man ændrer ansigtstræk og bliver uigenkendelig. Også bryn der ser optegnede ud – det er tid til at sige farvel til det…

Hvad er dit go-to-look en hektisk dag?

Hudpleje kommer altid først! Jeg fokuserer på fugtgivende og beskyttende produkter såsom Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base. Efter det bruger jeg concealer eller en let foundation. Man kan også blande sin foundation med Illuminating Moisture Balm. Herefter rouge og så tegner jeg nogle fregner, der hvor jeg allerede har dem. Jeg bruger en brynpen til at fremhæve mine fregner! Jeg bruger også bryngel og læbebalsam. Til sidst bøjer jeg mine vipper, og hvis jeg føler mig træt, så tager jeg også lidt mascara på de øvre vipper.

 

Shop the article

Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (50ml)
Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture Balm
Bobbi Brown Luxe Lip Color
Bobbi Brown Luxe Lip Color

285 kr Vejledende pris 

0
Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick

249 kr Vejledende pris 

0

Share