Aktiv kropspleje – trenden, alle taler om lige nu
2024-06-05
Det er klart, at aktiv kropspleje klatrer mod trendtoppen. Fra udjævnende niacinamid til effektiv retinol – vi lister de favoritter, som vi ikke kan undvære.

2022 var året, hvor hudplejen indtog førstepladsen på podiet, når det kommer til skønhedstrends. Clean Girl-æraen var tydelig, og monokrome, minimalistiske samt lange og skræddersyede rutiner var fokuspunkterne. Ansigtspleje er en oplagt del af mange beautyelskeres rutiner – men hvad med kropspleje?Det er simpelt – hud er hud! Som med mange andre produkter findes der meget at vælge imellem – alt efter din hudtype, og hvilke resultater du søger efter. Nu går vi ind i en ny æra, hvor en aktiv og fugtgivende kropspleje viser vejen. Vi guider dig gennem vores favoritter, som vi ikke kan undvære.


Scroll videre for at læse mere om vores håndplukkede favoritter.Rutinen starter med en god rensning

Ligesom med ansigtet starter kropsplejerutinen med en rensning. Dr. Barbara Sturms blide Body Wash renser skånsomt uden at fjerne naturlige olier eller fugt fra huden, præcis som Enchanted Island Body Glow Wash fra Rahua giver masser af fugt toppet med en behagelig glød.


Eksfoliering til kroppen

Glowing skin is always in – eller hvordan var det nu? Med den rette eksfoliering kan du opnå en jævn hudtone med en naturlig glød ved at fjerne døde hudceller fra hudens yderste lag. Hvis du har en hud med tendens til akne, er Zitbody fra Acnemy et perfekt valg. Formlen er beriget med en blanding af AHA og BHA, der renser og kontrollerer overskydende olie for at reducere og forhindre tegn på akneudbrud.

Hvis du har problemer med en ujævn hud, kendt som Keratosis Pilatis, har Smooth Body Lotion fra Natalie's Cosmetics en eksfolierende effekt og virker på det øverste lag af huden for blødt at opløse hård hud. Vi kan heller ikke få nok af Scalp and Body Scrub St Barts fra OUAI, som er en eksfolierende sukkerscrub, der passer til alle hudtyper.Halsbehandling ved alderstegn

Når du vil modvirke tegn på aldring, kan det være værd at passe på din hals og dekolletage. Tripeptide-R Neck Repair fra SkinCeuticals er en korrigerende behandling specielt udviklet til halsen ved behandling af tidlige til mere avancerede synlige tegn på aldring på halsen.

Vi må ikke glemme Elemis Pro-Collagen Neck and Décolleté Balm og Dr. Ceuracles Neck Mask Hyal Reyouth Neck Mask, som indeholder 10 typer af hyaluronsyrer og kollagen, der genopfylder fugt og fylder huden indefra.


Godt serum, der plejer i dybden

For at give huden et ekstra boost går vi ind med et serum, der arbejder i dybden. Instant Booster Skin Changing Body Serum fra Bodyologist indeholder bl.a. A-vitamin, også kaldet retinol, som reducerer aldringstegn, men også niacinamid, som udjævner og giver glød.Fugtboost kroppen

Udover alle de aktive favoritter må vi ikke glemme, hvor vigtig fugt er. The Whipp – Ultra-nourishing Whipped Body Cream fra MANTLE er magisk for huden. Formlen er beriget med sheasmør, hyaluronsyre, jojoba og E-vitamin, der efterlader huden blød og genfugtet.


Aktiv kropsolie

Hvis du hellere vil satse på naturlige og økologiske ingredienser, bør du helt sikkert udforske Better Aging Body Oil fra Natalie's Cosmetics. Formlen er beriget med Guggul og Backuchiol, en naturlig form af retinol, hvorfor olien stimulerer produktionen af kollagen, reducerer dybden af rynker og styrker cellernes kapacitet. Som prikken over i'et indeholder formlen også en høj koncentration af E-vitamin med stærke antiinflammatoriske fordele. Det beskytter også din hudbarriere mod miljømæssige stressfaktorer såsom UV-lyseksponering og luftforurening.
Natalie's Cosmetics
799 kr
119 kr
Natalie's Cosmetics
1 029 kr
Ny
(275 ml) (50 ml)
-20%
Elemis
Midlertidigt udsolgt
559 kr Ord. pris 699 kr (-20%)
Dr. Barbara Sturm
523 kr
Gave
1 035 kr Vejl. pris 1 040 kr

Produkter fra artiklen