Aktiv K-Beauty med Some by Mi
2024-06-11
Velkommen til brandet Some By Mi, et imødekommende brand inden for K-Beauty, hvor aktive ingredienser er fokuspunktet. Vi guider dig gennem mærket og nogle af deres mest imødekommende produkter, så du kan finde dine nye favoritter.

Some By Mi er et koreansk skønhedsmærke, der er kendt for sine aktive hudplejeprodukter. Selve navnet Some By Mi er en kombination af det koreanske ord "Mi", som direkte oversat fra koreansk betyder skønhed, og mottoet "something by a miracle”. Navnet afspejler brandets filosofi om at tilbyde produkter, der er skånsomme mod huden, men også giver synlige resultater.K-Beauty med aktiv hudpleje

Some By Mi har skabt komplette produktserier, designet til at dække alle faser af din daglige hudpleje. I deres udvalg finder du alt fra dybderensende tonere til genfugtende cremer. Hvert produkt er udviklet til at imødekomme specifikke hudbehov, uanset om du kæmper med akne, ujævn hudtone eller tør hud.

Et af deres mest omtalte produkter er den unikke AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Toner, som er en del af 30 Days-serien. Den kombinerer AHA, BHA og PHA, tre aktive syrer, der har en eksfolierende og afbalancerende effekt på huden. Ved hjælp af et tea-tree ekstrakt reducerer denne toner inflammation og rødme, mens den bekæmper akne. I serien finder du tilhørende creme og renseprodukter, der tilsammen udgør den ideelle rutine til dig med fedtet eller akne-tilbøjelig hud.AHA BHA PHA 30 Days Miracle Foam er en af Some By Mi's senere tilføjelser til deres populære 30 Days-serie. Det er et renseskum, som også indeholder de tre syrer. Renseproduktet fjerner effektivt snavs og urenheder, samtidig med at det balancerer talgproduktionen uden at gøre din hud stram eller tør.

Hvis du søger efter en hudcreme, der reparerer og styrker huden i dybden, er eksempelvis Beta Panthenol Repair Cream det perfekte valg. Denne beroligende ansigtscreme indeholder en unik kombination af plejende og effektive ingredienser, der hjælper med at reducere irritation og genoprette din hudbarriere.

Some By Mi har også skabt skånsomme produkter, der indeholder retinol. Retinol Intense Reactivating Serum er beriget med en kraftfuld trio af retinol, retinal og bakuchiol. Takket være denne patenterede Elastic-Liposome-teknologi kan disse aktive ingredienser trænge dybt ind i huden. Det reducerer tegn på aldring og forbedrer hudens elasticitet. Formlen i dette serum er designet til at være skånsom, hvilket gør det velegnet selv for dig med en følsom hud.Retinol Intense Daily Mask er en ansigtsmaske med 8 typer hyaluronsyre, der giver din hud det fugtboost, den har brug for. Disse sheet-masks er specielt udviklet til at blive anvendt på daglig basis. Formlen indeholder også en kombination af retinol, retinal og bakuchiol, der forbedrer hudens struktur og reducerer forekomsten af fine linjer og rynker.

Noget, du ikke må glemme, når du anvender hudpleje med eksfolierende syrer, er at beskytte huden mod UV-stråler. Påfør altid solbeskyttelse som det sidste trin i din rutine.

Udforsk flere af Some By Mi's milde, men effektive produkter her.
Gave
Ny
213 kr
Gave
Ny
Gave
Ny
237 kr
Gave
Ny

Produkter fra artiklen