3 fantastiske fugtbomber som hjælper din tørre sommerhud
Ingenting er mere ødelæggende for din sommerglow end tør hud. Hvis du vil bevare en strålende frisk hud trods sol og vand, så handler det om at satse på masser af fugt. GlamGlow har selvfølgelig løsningen for tørstig sommerhud. Med denne intensivt fugtgivende trio kommer din hud til at føles vidunderligt blød og glat med frisk glow!

Vil du prøve GlamGlow Youthmud? Lige nu får du denne dejlige gave når du køber valgfrie produkter fra GlamGlow for mindst 290 kroner! Gælder så længe lager haves.Intensivt fugtgivende ansigtsmaske

Man kan næsten ikke snakke om GlamGlow uden at nævne deres magiske ansigtsmasker. Et af stjerneprodukterne som har sat mærket på skønhedskortet er Thirstymud Hydrating Treatment. Her er der tale om en fugtbombe! Den fugtgivende ansigtsmaske er proppet med ingredienser såsom hyaluronsyre, kokos, ingefær og honning. Perfekt for at modvirke tørhed, kedelig hud og ujævn hudtekstur. Foruden intensiv fugt virker den beroligende på huden også.

Sådan gør du: Påfør i hele ansigtet og lad virke i 10-20 minutter. Tør derefter ansigtet rent og massér overskydende produkt ind i huden.Frisk glød til problemhud

Har du problemhud? Glem i så fald ikke at fylde på med fugt! Det er vigtigt at genfugte og styrke hudbarrieren for at modvirke udslag. Superwatergel Triple Acid Oil Free Moisturizer er en let fugtgel, der øjeblikkeligt genfugter huden, samtidigt som den modvirker uønsket glans og mindsker risikoen for nye udbrod. Formlen er boostet med AHA- og BHA-syre for en friskere hud med mindre synlige porer. Perfekt for dig med olieret, kombineret eller normal hud.

Sådan gør du: Brug efter rens, morgen og aften.Dybderens med milde bobler

Den rette rens er alfa omga for at modvirke tørhed. Bedstsælgeren Gentlebubble Daily Conditioning Cleanser er en skånsom rens, der effektivt fjerner sminke og urenheder uden at virke udtørrende. De milde bobler er beriget med aminosyrer fra havre, ekstrakt fra æble, E-vitamin og grønne teblade for at pleje huden med en luksuriøst skummende formel.

Sådan gør du: Påfør på fugtig hud og arbejd op til skum. Masser urenheder væk med cirkulære bevægelser og skyl derefter grundigt med lunkent vand.
-24%
Gave
Ny
15g 100g
108 kr 143 kr Vejl. pris 144 kr
-24%
Gave
Ny
280 kr 369 kr Vejl. pris 372 kr Du sparer 92 kr
-24%
Gave
Ny
283 kr 373 kr Vejl. pris 376 kr Du sparer 93 kr
-24%
Gave
Ny
167 kr 219 kr Vejl. pris 221 kr Du sparer 54 kr

Produkter fra artikkel