Magazine

What we want now

Oplev vores K-Beauty afdeling.

Klik her
Bag kulisserne: Copenhagen Fashion Week

BAG KULISSERNE: COPENHAGEN FASHION WEEK

Følg med os bag kulisserne på Copenhagen Fashion Week. Vi var til stede i København under modeugen, sammen med vores beauty-favorit Bobbi Brown, og nu kan vi afsløre hvordan de fine, friske, makeup-looks, som man kunne se til REMAIN- og ROTATE visningerne, blev skabt!Skaberen var ingen ringere end det verdenskendte makeuparti... Læs mere »

VÆLG RIGTIG TREATMENT FOR DIN HÅRTYPE

VÆLG RIGTIG TREATMENT FOR DIN HÅRTYPE

Sol, vind og vand er noget af det bedste ved sommeren, men desværre kan det være skadeligt for dit hår. Foruden regelmæssige frisør besøg er hår kur og treatments det bedste du kan gøre for at holde håret sundt og smukt. Pas bare på ikke at sløse tid og penge på de forkerte produkter. D... Læs mere »

Mirror Glaze-hud: Sådan får du ekstrem glow

MIRROR GLAZE-HUD: SÅDAN FÅR DU EKSTREM GLOW

Lyder det mærkeligt at få sin beautyinspiration fra bagværk? Ja måske lidt, men det er lige nøjagtig det den nye mirror glaze-trend gør, og det er den forførende blanke glans fra glasur på donuts og kager der stræbes efter. Lyst til at prøve? Vi viser dig de bedste produkter og kneb for at det sk... Læs mere »

Dine hårdrømme er blevet til virklighed

DINE HÅRDRØMME ER BLEVET TIL VIRKLIGHED

Vi har været i branchen i over 10 år, på de 10 år har vi nået at teste så godt som alt. Og når vi siger alt, så mener vi virkelig alt. At finde den perfekte rutine er dog lettere sagt end gjort, derfor henvendte vi os til Jer. For et år siden bad vi Jer om at drømme en lille drøm for os og n... Læs mere »

VARE 1-5 AF 5.1  | Vis alle 

Op til 30% rabat på udvalgte produkter >