Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Bangerhead Christmas countdown – tjek dagens tilbud nu >
Sikre kort under træet - årets bedste duftgaver

Sikre kort under træet - årets bedste duftgaver

Vi ved, at det kan være svært at købe parfume til andre, men vi vover også at påstå, at de fleste bliver glade for at finde en duftpakke under juletræet. Er du ikke sikker på, hvilke duftnoter din ven eller familiemedlem kan lide, kan det være klogt at satse på et af vores mere sikre kort.Nedenfo... Læs mere »

Find det rette stylingværktøj til dine behov

Find det rette stylingværktøj til dine behov

Foretrækker du bløde krøller, glat og glansfuldt hår eller bølget hår med masser af volumen? Alt er muligt med det rette stylingværktøj. Vi hjælper dig med at finde det rigtige værktøj, så du kan have en god hårdag – hver dag.Vild med krøllet hår?Lav klassiske kr... Læs mere »

Hudplejerutinen for ham – 4 nemme trin

Hudplejerutinen for ham – 4 nemme trin

Mænds og kvinders hud og hudplejebehov er som regel forskellige, selvom behovet for plejerutiner er lige vigtigt for os alle. Mænds hud er som regel noget mere ru, har en højere talgproduktion samt en større tendens til at få forstørrede porer.For at gøre det nemmere at finde den rigtige hudpleje, der opfylder... Læs mere »

Her er eksfolieringen, som du kan bruge hver dag

Her er eksfolieringen, som du kan bruge hver dag

Hvor ofte eksfolierer du din hud? Endelig en så skånsom ansigtspeeling, at du kan bruge den dagligt! Den nye Daily Milkfoliant fra Dermalogica er boostet med mild havre for at gøre din hud glattere og blødere på et splitsekund. Lad os se nærmere på dette must-have!Men først – ved du, hvorfor eksfolie... Læs mere »

Få en basismakeup med god glød fra Smashbox

Få en basismakeup med god glød fra Smashbox

Hypen om multifunktionelle makeupprodukter fortsætter, og denne gang har vi testet nye produkter fra Smashbox HALO-serien. Vi introducerer HALO Healthy Glow All-In-One Tinted Moisturizer og HALO Sheer To Stay Color Tint Lip + Cheek.HALO Healthy Glow All-In-One kombinerer flere produkter i ét. Den primerberigede fugtighedscreme har en n... Læs mere »

Optimér din hudplejerutine med ansigtsvand

Optimér din hudplejerutine med ansigtsvand

Essens, ansigtsvand, toner – kært barn har mange navne. Det flydende produkt påføres huden umiddelbart efter rensning, hvilket får de aktive eller fugtgivende ingredienser til at synke dybt ind i huden og forberede den til en efterfølgende hudpleje. Omorovicza tilbyder flere essenser og tonere til forskellige hudty... Læs mere »

Vælg mascara fra Sensai

Vælg mascara fra Sensai

Sensai er kendt for deres klassiske 38°C-mascara; en innovativ vandfast mascara, der bliver, hvor den skal – indtil du vælger at fjerne den med vand, der er 38°C eller varmere. Gennem årene har mærket lanceret flere varianter af denne favorit, som fortsat topper hitlisterne.Ikke sikker på, hvilken af disse uni... Læs mere »

Årets julekollektion fra Molton Brown er her

Årets julekollektion fra Molton Brown er her

Vi ved godt, at det stadig kun er oktober, men når Molton Brown lancerer sine julekollektioner, er det umuligt ikke at komme i julestemning. Årets julekollektion i en limited edition, Merry Berries & Mimosa, inkarnerer den vidunderlige følelse fra juletiden.Merry Berries & Mimosa er en elegant og frugtig duft, der fremh... Læs mere »

Vi guider dig til vegansk skønhed

Vi guider dig til vegansk skønhed

Efterhånden som flere vælger at tage den veganske livsstil til sig, ser vi også, at efterspørgslen på veganske skønhedsprodukter stiger. For at blive klassificeret som vegansk skal et produkt, udover at være cruelty-free, også være fri for animalske ingredienser og biprodukter.I denne artikel hjæ... Læs mere »

Find de rigtige produkter til dit hår

Find de rigtige produkter til dit hår

 For at give håret den rigtige form for næring og pleje, skal vi først identificere hårproblemet. Har du et skadet hår, der trænger til protein, eller fine hårstrå, der trænger til et vægtløst løft? Vi hjælper dig med at finde din rutine med produkter fra Shu Uemura.Skadet h&#... Læs mere »

Sådan får du en sund glød året rundt

Sådan får du en sund glød året rundt

I sommermånederne, hvor temperaturen og luftfugtigheden er højere, er det også nemmere for vores hud at vise sin bedste glød. Når efterårsmørket kommer med sine isnende vinde og tørre luft, er det nemt for huden at blive både tør og mat. Men fortvivl ikke – vi har løsningen; med de rig... Læs mere »

VARE 1-13 AF 300.1 2 3 4  Næste »  | Vis alle