Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
It’s Christmas time – køb årets beautygaver i vores juleshop >
Hudpleje som gør forskel – magien bag La Mer

Hudpleje som gør forskel – magien bag La Mer

Det ikoniske hudplejemærke La Mer betragtes som et af verdens mest efterspurgte. Det er kendt for sine luksuriøse produkter, der opnår transformative resultater, og for sin innovation i beautyindustrien. Produkterne er en perfekt kombination af luksus, videnskab, kunst og naturens kraft. Lad os tjekke de produkter, som for alvor g... Læs mere »

Derfor bør du bruge retinol i din aftenrutine

Derfor bør du bruge retinol i din aftenrutine

Retinol er en af de mest populære ingredienser, når det kommer til at arbejde på alderstegn i huden, og det er med rette. Eftersom det er en stærk aktiv ingrediens, skal vi være omhyggelige, når vi opbygger vores hudplejerutine, for at undgå en potentiel irritation. Vores bedste tip er at lade huden gradvist v&... Læs mere »

Genfugt huden i dybden med bestselleren Clinique Moisture Surge

Genfugt huden i dybden med bestselleren Clinique Moisture Surge

Nøglen til en genfugtet hud, der endda holder sig genfugtet time efter time? Fugt i lag. Cliniques Moistue Surge-serie er en anerkendt serie til alle hudtyper og er især elsket af dem med en mere tør hud. Lad os tjekke favoritterne.Trin 1: LotionMoisture Surge Hydrating Lotion er en vandbaseret lotion med bioferment af aloe + HA C... Læs mere »

Guide: Lær mere om bestsellers fra Amouage

Guide: Lær mere om bestsellers fra Amouage

Find din nye signaturduft blandt bestsellers fra det hypede parfumehus Amouage. Her finder du alt fra friske og blomstrede til krydrede og træagtige dufte, som alle har et unikt duft-DNA. Vi guider dig igennem vores favoritter og hjælper dig med at finde en duft, der matcher dig.Bestsellers til hende Love Tuberose Woman – Blomste... Læs mere »

Guide: Den rigtige Good Girl-duft fra Carolina Herrera

Guide: Den rigtige Good Girl-duft fra Carolina Herrera

De fleste af os genkender de ikoniske stiletformede Good Girl-dufte fra Carolina Herrera, men hvad er egentlig forskellen på de forskellige varianter? Vi gennemgår, hvad der kendetegner hver enkelt duft, så du nemmere kan finde den helt rigtige – uanset om du leder efter en parfume til dig selv eller gaveidéer.Den origi... Læs mere »

Her er de duftgaver, vi giver væk i år

Her er de duftgaver, vi giver væk i år

Jagten på den perfekte gave kan være rigtig vanskelig, især når det kommer til skønhed, hvor alle har forskellige præferencer. Et sikkert kort, der dog værdsættes hvert år under træet, er dufte. Vi har igen modtaget flere flotte gavesæt med bedst sælgende dufte fra mærker som Prada... Læs mere »

Dette ønsker vi os i julegave i år

Dette ønsker vi os i julegave i år

Julen nærmer sig, så det er nu, du skal finde den perfekte gave. Selvfølgelig mener vi her hos Bangerhead, at beautygaver er de sikreste kort år efter år, og i år har vi nogle vaskeægte guldkorn på vores ønskeliste. Lad dig inspirere af vores favoritter, der er perfekte som gaver til dig selv såv... Læs mere »

Fugt huden, og læg makeuppen i 6 trin med By Terry

Fugt huden, og læg makeuppen i 6 trin med By Terry

Når det kommer til ikoniske produkter, der udvisker grænsen mellem makeup og hudpleje, er By Terry et navn, der skiller sig ud. I 15 år har de været på forkant med beautyindustrien med deres brug af hyaluronsyre i makeup.Hyaluronsyre er en velkendt ingrediens, der er et naturligt stof i kroppen med en imponerende evne ti... Læs mere »

Smashbox primer guide

Smashbox primer guide

Smashbox har længe været hypet for sine ikoniske Photo Finish Primers, som med hudplejende ingredienser og hudtypespecifikke egenskaber gør, at makeuppen ligger bedre på huden og holder sig pæn. Uanset om du ønsker et fugtet og glowy resultat eller en mat og oliefri finish, har Smashbox en primer til dig. Vi gennemg... Læs mere »

Guide: Udforsk Tom Ford Private Blend

Guide: Udforsk Tom Ford Private Blend

Tom Ford er med sit udsøgte udvalg af dufte et yndet favoritmærke hos mange. Den kønsneutrale Private Blend-kollektion består af varemærkets mest unikke og personlige dufte skabt til at genspejle specifikke minder, steder og følelser. Med førsteklasses ingredienser fra alle verdenshjørner er duftene bå... Læs mere »

Reparér dit hår via tre enkle trin

Reparér dit hår via tre enkle trin

Oplev det seneste gennembrud inden for hårpleje med L'Oréal Professionnels nye serie – Absolut Repair Molecular. Vink farvel til beskadiget hår, og byd velkommen til et stærkere og sundere hår efter blot én anvendelse. Serien er udviklet i samarbejde med eksperter og præsenterer en banebrydende metode til... Læs mere »

Udforsk sæsonens flotte gaver fra Molton Brown

Udforsk sæsonens flotte gaver fra Molton Brown

Julen reddes med Molton Browns luksuriøse gavesæt og dekorative julegaver. Glem alt om stress og jag. Køb de duftgaver, der helt sikkert bliver et hit under juletræet. Den flotte indpakning bliver prikken over i'et.24 velduftende overraskelserEr ventetiden lang i december? Tilføj hygge i december med Molton Brown Advent ... Læs mere »

VARE 1-13 396.1 2 3 4  Næste »  | Vis alle