Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Skincare Days – Op til 25% på udvalgte beautymærker >
Pris
Filter
Sorter
21 Produkter
Gave
365 kr
Gave
Instytutum
889 kr
Gave
Instytutum
2 436 kr
Gave
Instytutum
2 946 kr
Gave
Instytutum
2 367 kr
Gave
Instytutum
2 127 kr
Gave
Instytutum
3 186 kr
Gave
489 kr
Gave
489 kr
Gave
649 kr
Gave
1 039 kr
Gave
929 kr
Instytutums resultatsorienterede produkter stræber efter at skabe fejlfri hud. Derfor tilbyder vi løsninger med øjeblikkelige resultater og langvarige fordele. De innovative formler kombinerer kraftfulde, banebrydende anti-aging og cosmeceutical ingredienser som huden behøver, for effektivt at håndtere alle mulige hudproblemer.

Instytutum Result-Driven hudpleje blev grundlagt af Nataliia Derkach, MD, PhD, en visionær og topleder i et fremgangsrigt lægemidelsfirma. For at drive sin passion for skønhed samarbejdede hun med det meste prestigefyldte schweiziske laboratorie; forskere med over 30 års erfaring indenfor hudplejeindustrien og et rygte for enestående kvalitet.

De professionelle formler sælges i Skandinavien, USA, Tyskland, Holland og Rusland. Vores kraftfulde RetinOil vandt Cosmotrend Award og Hydrafusion 4D HA Hydrating Water Burst cream vandt prisen i den ledende amerikanske avis New Beauty. Instytutum-produkter elskes af International Beauty Editors og vi har mange publikationer i USA og Tysklands ledende aviser (Vogue, Glamour, New Beauty, InStyle, Cosmopolitan, etc.)