Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Netop nu: Op til 25% rabat på hudpleje – husk at fylde op med dine favoritter>

Pris
Filter
Sorter
21 Produkter
649 kr
365 kr
929 kr
Instytutum
2 436 kr
Instytutum
2 946 kr
Instytutum
2 367 kr
Instytutum
2 127 kr
Instytutum
3 186 kr
Instytutums resultatsorienterede produkter stræber efter at skabe fejlfri hud. Derfor tilbyder vi løsninger med øjeblikkelige resultater og langvarige fordele. De innovative formler kombinerer kraftfulde, banebrydende anti-aging og cosmeceutical ingredienser som huden behøver, for effektivt at håndtere alle mulige hudproblemer.

Instytutum Result-Driven hudpleje blev grundlagt af Nataliia Derkach, MD, PhD, en visionær og topleder i et fremgangsrigt lægemidelsfirma. For at drive sin passion for skønhed samarbejdede hun med det meste prestigefyldte schweiziske laboratorie; forskere med over 30 års erfaring indenfor hudplejeindustrien og et rygte for enestående kvalitet.

De professionelle formler sælges i Skandinavien, USA, Tyskland, Holland og Rusland. Vores kraftfulde RetinOil vandt Cosmotrend Award og Hydrafusion 4D HA Hydrating Water Burst cream vandt prisen i den ledende amerikanske avis New Beauty. Instytutum-produkter elskes af International Beauty Editors og vi har mange publikationer i USA og Tysklands ledende aviser (Vogue, Glamour, New Beauty, InStyle, Cosmopolitan, etc.)