Foregående
Næste
Favorit
Kurv
Kurv ()
Haircare Days: Op til 25% rabat på udvalgte hårplejemærker >

Pris
Filter
Sorter
22 Produkter
SET10
Instytutum
2 436 kr
Last Chance
Instytutum
533 kr Ord. pris 889 kr (-40%)
SET10
Instytutum
2 946 kr
SET10
Instytutum
2 367 kr
SET10
Instytutum
2 127 kr
SET10
Instytutum
3 186 kr
365 kr
649 kr
929 kr
Instytutums resultatsorienterede produkter stræber efter at skabe fejlfri hud. Derfor tilbyder vi løsninger med øjeblikkelige resultater og langvarige fordele. De innovative formler kombinerer kraftfulde, banebrydende anti-aging og cosmeceutical ingredienser som huden behøver, for effektivt at håndtere alle mulige hudproblemer.

Instytutum Result-Driven hudpleje blev grundlagt af Nataliia Derkach, MD, PhD, en visionær og topleder i et fremgangsrigt lægemidelsfirma. For at drive sin passion for skønhed samarbejdede hun med det meste prestigefyldte schweiziske laboratorie; forskere med over 30 års erfaring indenfor hudplejeindustrien og et rygte for enestående kvalitet.

De professionelle formler sælges i Skandinavien, USA, Tyskland, Holland og Rusland. Vores kraftfulde RetinOil vandt Cosmotrend Award og Hydrafusion 4D HA Hydrating Water Burst cream vandt prisen i den ledende amerikanske avis New Beauty. Instytutum-produkter elskes af International Beauty Editors og vi har mange publikationer i USA og Tysklands ledende aviser (Vogue, Glamour, New Beauty, InStyle, Cosmopolitan, etc.)